Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Dragon

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 288 77.8%
  • Sevmem

Kullanılan: 82 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    370
Kayıp yüzyılı, D.'yi falan bilmiyor muhtemelen. Tabi Roger ile oturup birer fincan çay içmedilerse.......
Roger bile o kadar yıldan sonra ancak Raftel'e ulaştıktan sonra bu bilgilere vakıf olabiliyor.

Ben hiçbir zaman Roger'la aynı seviyede çıkacağını düşünmedim ki. Dragon ve Shanks'ı denk görmüşümdür hep mesela. Wg'nin en büyük derdi korsanları bitirmek değil kurdukları düzeni devam ettirmektir diye düşünüyorum. Biri direkt bu düzene saldırıyorsa adamlar için en büyük tehdit unsuru o olmalı.
İşte o noktada anlaşılamayan şey çok yüksek ödüllerin tehditle verilmediği.
Robin gibiler kaçmasın diye Ohara yok edildi hatta sivil gemisi yok edildi.Ama Robin'in başına sadece 80 milyoncuk ödül konuldu sonra.Ondan büyük tehdit var mı tarih yüzünden hükümet için ? Yok.Ama 80'i geçtim 800 milyon bile konmuyor başına.

İşte o noktada anlaşılamayan şey çok yüksek ödüllerin tehditle verilmediği.
Robin gibiler kaçmasın diye Ohara yok edildi hatta sivil gemisi yok edildi.Ama Robin'in başına sadece 80 milyoncuk ödül konuldu sonra.Ondan büyük tehdit var mı tarih yüzünden hükümet için ? Yok.Ama 80'i geçtim 800 milyon bile konmuyor başına.
Dragon küçük bir çocuk değil ama çoğunluğun yonko gücünde çıkmasını beklediği ve o şekilde değerlendirdiği bir karakter. Bu kadar güçlü olup da direkt Wg'yi hedefleyen karakter Robin muamelesi görmez. Hani boş beleş hedeflemiyor adam icraat da yapıyor her ne kadar biz göremesek de :/

Dragon küçük bir çocuk değil ama çoğunluğun yonko gücünde çıkmasını beklediği ve o şekilde değerlendirdiği bir karakter. Bu kadar güçlü olup da direkt Wg'yi hedefleyen karakter Robin muamelesi görmez. Hani boş beleş hedeflemiyor adam icraat da yapıyor her ne kadar biz göremesek de :/
İşte o icraatlar bir Roger seviyesinde olsa hükümet çoktan harekete geçmişti bence.Cp0,Kadimler yada denizciler.
Wano bile konuşuluyor orayı rahat bırakalım deniyor ama kadimlerden Dragon meselesini ne yapacağız artık çok oldu gibi sözler duymuyoruz.

Büyük işlere hala kalkışmadı Teach gibi en doğru zamanı kolluyor. Ortamı yaratmak varken ezik ezik millet kapışsın da en zayıf anında ben gelip kahraman olayım derdinde olan bir karakter.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık