Mihawk'ın peşinde de evde ekmek bekleyen çocukları olan marine askerleri düşerdi.İşte mis gibi maaş her ay yatardı artı bayram tatilleri :d
Mihawk'ın peşinde de evde ekmek bekleyen çocukları olan marine askerleri düşerdi.İşte mis gibi maaş her ay yatardı artı bayram tatilleri :d
Doragon denizci olsa ofisinden çıkmaz.Mihawk'ın peşinde de evde ekmek bekleyen çocukları olan marine askerleri düşerdi.
Fakire "Niye geldin?" der; zengine "Hoş geldiniz, ne ikram edeyim efendim?" der.Doragon denizci olsa ofisinden çıkmaz.
O kadar var mı yav?Fakire "Niye geldin?" der; zengine "Hoş geldiniz, ne ikram edeyim efendim?" der.
Dragon devrim yapsa dünya daha kötü bir yer olur; Luffy Charloss'un ayaklarına kapanıp "Sana vuran ellerim kırılsın." der.O kadar var mı yav?
Bu saatten sonra o iş yaş gibi duruyor.Dragon devrim yapsa dünya daha kötü bir yer olur; Luffy Charloss'un ayaklarına kapanıp "Sana vuran ellerim kırılsın." der.
Hafıza gitti ya bir ara o sırada direk beyin yıkamışlar.Sabo'nun çapına da inanmıyor. Bunlar 20 yıl iyi devrim diye uyutmuşlar.
Dof'u alır. CiddiyimHerkes bir gün lafımıza gelecek .. @Daredewill Fuji seviyesi bile fazla adam da hiçbişi yok ki. Fikir adamı bile demem ben buna ... xd