Güvendiği adamının ölme ihtimaline şaşırmasın mı yani? Abi bırakın artık şu yapmacık kuul görünümlü dandik karakterleri. Dünya yıkılır bunlar hala gevşek gevşek takılır. Şu yapay tipler nasıl havalı oluyor anlamıyorum ki :/
Güvendiği adamının ölme ihtimaline şaşırmasın mı yani? Abi bırakın artık şu yapmacık kuul görünümlü dandik karakterleri. Dünya yıkılır bunlar hala gevşek gevşek takılır. Şu yapay tipler nasıl havalı oluyor anlamıyorum ki :/
Sevdiği için yaptırmış. Garp da şunun tipine bak senin dahil olduğun jenerasyonu s*****m demiş. Devamını biliyorsun, devrim hevesi filan.Dragon'un yüzündeki dövmenin sırrı çözülmüş müydü ? Sanki 1-2 teori vardı bunla ilgili.
Hatta babasından ötürü devrimci olmuş,babası çok dövmüş bunu bu da böyle baba mı olur demiş ? Falan filan işte.Sevdiği için yaptırmış. Garp da şunun tipine bak senin dahil olduğun jenerasyonu s*****m demiş. Devamını biliyorsun, devrim hevesi filan.
Goygoyu geçersek cidden bi anlamı olmalı.Devrimle alakalı bir şey çıkmalı bence o dövmeden.Random olmamalı.:/Sevdiği için yaptırmış. Garp da şunun tipine bak senin dahil olduğun jenerasyonu s*****m demiş. Devamını biliyorsun, devrim hevesi filan.
Babası ne devrimi lan sen denizci amirali olacaksın diye kızgın saca bastırmış.O şekiller o sacın şekilleri.Goygoyu geçersek cidden bi anlamı olmalı.Devrimle alakalı bir şey çıkmalı bence o dövmeden.Random olmamalı.:/
Çok mantıklı lan.Ohooo olum fenasın he.İnceyi bu kadar iyi nasıl görebiliyorsun la.:/Babası ne devrimi lan sen denizci amirali olacaksın diye kızgın saca bastırmış.O şekiller o sacın şekilleri.
Gençlik hevesi işte. Küpeler, dövmeler, devrim filan.Hatta babasından ötürü devrimci olmuş,babası çok dövmüş bunu bu da böyle baba mı olur demiş ? Falan filan işte.
İşte mis gibi maaş her ay yatardı artı bayram tatilleri :dGençlik hevesi işte. Küpeler, dövmeler, devrim filan.
Bugünkü bölümde Dragon'un yüzünde "Keşke babamı dinleyeydim de denizci olaydım." bakışını görebilirsiniz.