Dragonu nereye koyarsan koy mühim değil, tek gerçek Kaido > All kralAnlamadım Dragon'u fazla mı güçlü gösterdim fazla mı ezik reis mesajları okumuyorum da pek sen hangi taraftasın?![]()
Dragonu nereye koyarsan koy mühim değil, tek gerçek Kaido > All kralAnlamadım Dragon'u fazla mı güçlü gösterdim fazla mı ezik reis mesajları okumuyorum da pek sen hangi taraftasın?![]()
Heeee o zaman sıradan yonkou ayarı diyelim en aşağı.Dragonu nereye koyarsan koy mühim değil, tek gerçek Kaido > All kralKaido evrenin Jordani gelmiş geçmiş gelecek en güçlüsü, Nika hariç, tek mermiyle ölecek karakterlerle kıyaslama, Dragon Shankstan güçlü veya güçsüz olabilir ama Kaidoyla kıyaslanamaz
![]()
İsterse çerez gibi avuç avuç meyve yesin isterse de haki havuzunda yıkansın sonuç fark etmez. Arada seviye değil boyut farkı var çünkü@Raiden seviyesinden güçlene güçlene bugünlere gelmişsinkaç tane power up aldın bunun üstüne xD
Mihawk gibi silah çeken reyiz de katilacaksa düşünülebilirKaido'yu eleğe çevirir Dragon.![]()
Burada Erbakan Sabo oluyor galiba
-SaboHans (Sakazuki), Sam (Kizaru), Toni (Kuzan), Coni (Garp), Herkel (Sengoku), Frank (İm) alayiniz gelsin. Anadolu Çocuğu Dragon'a gücünüz yetmez.![]()