Meyve ile yapıyorsa iyice çöp çıkar, h. haki ile yapıyor diye fanları gaza geliyordu ne güzel.Direkt havayı kontrol ediyor bence..
Meyve ile yapıyorsa iyice çöp çıkar, h. haki ile yapıyor diye fanları gaza geliyordu ne güzel.Direkt havayı kontrol ediyor bence..
Meyve ile yapıyorsa iyice çöp çıkar, h. haki ile yapıyor diye fanları gaza geliyordu ne güzel.
ne alaka ? sende Dragona sallayayım da içi boşmuş doluymuş hiç farketmiyorMeyve ile yapıyorsa iyice çöp çıkar
Fikir adamı olarak biraz değeri vardı onu da kaybetti. Açığı güç olarak biraz karşılaması lazım.Haki kullanarak havayı o şekilde manipüle edecek birisinin çıkacağını sanmıyorum. Fırtına, yağmur, yıldırım getirdi adam aynı anda. Yıldırımı da istediği yere yolladı.
Nasıl ne alaka? Yıllar yıllar önce ne teoriler yazıldı çizildi bu kral haki üzerine, Dragon için neler yazıldı. Meyve olayı işi basite çekiyor. Fikirleri desen zayıf, 20 yıldır yaptığı icraat yok. Kendi çocuğuna bakmaktan aciz birisinin diğer masum çocukları kurtarmasını beklemek de zaten ne kadar doğru tartışılır. Luffy yerine Robin'i merak eden duyarlı bir baba. 20 yıl baktığı sabo'dan şüphe edecek kadar güvensiz. Neresi dolu ki boşu bulalım.ne alaka ? sende Dragona sallayayım da içi boşmuş doluymuş hiç farketmiyor
İlginç bakış açıları.Fikir adamı olarak biraz değeri vardı onu da kaybetti. Açığı güç olarak biraz karşılaması lazım.
Nasıl ne alaka? Yıllar yıllar önce ne teoriler yazıldı çizildi bu kral haki üzerine, Dragon için neler yazıldı. Meyve olayı işi basite çekiyor. Fikirleri desen zayıf, 20 yıldır yaptığı icraat yok. Kendi çocuğuna bakmaktan aciz birisinin diğer masum çocukları kurtarmasını beklemek de zaten ne kadar doğru tartışılır. Luffy yerine Robin'i merak eden duyarlı bir baba. 20 yıl baktığı sabo'dan şüphe edecek kadar güvensiz. Neresi dolu ki boşu bulalım.
Sen bence daha da ilginç hala getirirsin, kısa yazıp geçme. :d merak ettim paragraf paragraf yaz okuyalım. Senin bakış açını seviyorum.İlginç bakış açıları.
Meyvesi olduğu en başından belliydi. Bir kaç teori yazıldı diye gücünün tamamen hakiye dayanmaması bir hayalkırıklığı değil. Ben Luffyi yıldırımla kurtaranın da kendisi olduğunu düşünüyorum. İyi bir baba olduğunu söyleyen yok zaten.. Zorla devrimci olarak yetiştirmemiş.. Roger gibi Garp'a emanet etmiş.. Robini pone okuyabildiği için önemli görüyor sorması gayet normal.. Sıradan bir baba değil devrimcilerin başkomutanı..Fikir adamı olarak biraz değeri vardı onu da kaybetti. Açığı güç olarak biraz karşılaması lazım.
Nasıl ne alaka? Yıllar yıllar önce ne teoriler yazıldı çizildi bu kral haki üzerine, Dragon için neler yazıldı. Meyve olayı işi basite çekiyor. Fikirleri desen zayıf, 20 yıldır yaptığı icraat yok. Kendi çocuğuna bakmaktan aciz birisinin diğer masum çocukları kurtarmasını beklemek de zaten ne kadar doğru tartışılır. Luffy yerine Robin'i merak eden duyarlı bir baba. 20 yıl baktığı sabo'dan şüphe edecek kadar güvensiz. Neresi dolu ki boşu bulalım.
Troll yapmıyorsan bundan daha saçma çok az şey gördüm forumdaMeyve ile yapıyorsa iyice çöp çıkar, h. haki ile yapıyor diye fanları gaza geliyordu ne güzel.