Bence Oda'yı bile kontrol ediyor olabilir. Bu adamdan her şey beklenir.Direkt havayı kontrol ediyor bence..
Bence Oda'yı bile kontrol ediyor olabilir. Bu adamdan her şey beklenir.Direkt havayı kontrol ediyor bence..
Beni fazla gazlama la sık desin sıkalım vur desin vuralım öl desin ölelimBence Oda'yı bile kontrol ediyor olabilir. Bu adamdan her şey beklenir.
Yanlış hatırlamıyorsam bizimkiler yeni dünyada fırtına denizi mi ne görmüştü. Her yerden hortum çıkıyor deli dehşet dalgalanıyordu deniz. O tarz bir aksiyon bekliyorumDirekt havayı kontrol ediyor bence..
Havayı kontrol eden ejder zoanı havalı dururdu.Direkt havayı kontrol ediyor bence..
Direkt havayı kontrol ediyor bence..
Saçma saçma çıkarımlar yapma burda ben kimseye saldırmıyorum.çoğu kişi gibi bende sevdiğim karaktere boş yere gömülünce savunuyorum o kadar. Seni alıntılamamdan rahatsızsan engelle geç. Ya da görmezden gel.Bende sana bir daha mesaj yazmam.Ruh halini hiç iyi görmüyorum, karakteri fazla içselleştirdin herhalde. Millet karaktere bir şey diyor sen millete saldırıyorsun.
Yazmasan iyi olur, kendini frenlemen için uyarmıştım sadece ama görüyorum ki fazla geç.Saçma saçma çıkarımlar yapma burda ben kimseye saldırmıyorum.çoğu kişi gibi bende sevdiğim karaktere boş yere gömülünce savunuyorum o kadar. Seni alıntılamamdan rahatsızsan engelle geç. Ya da görmezden gel.Bende sana bir daha mesaj yazmam.