Zaten değil ödülü 7 milyar çıkacakO kadar da önemli bir detay değil. En kötü suçlu olduğu zaten biliniyordu, hükumeti doğrudan tehdit eden en tehlikeli tip diye. Böyle birinin en çok aranan kişi olması doğal zaten.
Zaten değil ödülü 7 milyar çıkacakO kadar da önemli bir detay değil. En kötü suçlu olduğu zaten biliniyordu, hükumeti doğrudan tehdit eden en tehlikeli tip diye. Böyle birinin en çok aranan kişi olması doğal zaten.
O kadar da önemli bir detay değil. En kötü suçlu olduğu zaten biliniyordu, hükumeti doğrudan tehdit eden en tehlikeli tip diye. Böyle birinin en çok aranan kişi olması doğal zaten.
Lan bırak en güçlü kılıç ustası değil en iyi kılıç ustası diye 5bin sayfa tartışma dönmüştür şimdi gelmiş, en kötü suçlu olduğu için en çok aranan kişidir de diyorsun, evet öyle olabilir mi olabilir ama aynı şey mi bunlar hayır değiller.Her zamanki gibi keskin zekanı saçıyorsun bakıyorum. Alakayı biz faniler çözemiyoruz ama vardır bir bildiğin
Delüzyonel olduğunu biliyorum da bu kez fazla ilerlemiş durumun galibaLan bırak en güçlü kılıç ustası değil en iyi kılıç ustası diye 5bin sayfa tartışma dönmüştür şimdi gelmiş, en kötü suçlu olduğu için en çok aranan kişidir de diyorsun, evet öyle olabilir mi olabilir ama aynı şey mi bunlar hayır değiller.
Kıvranmaya da başlamışsın hemen gözümden kaçmadı
Olsun yine de patlamışsındırDelüzyonel olduğunu biliyorum da bu kez fazla ilerlemiş durumun galiba
Ben o en iyi usta en güçlü usta tartışmalarına neredeyse hiç girmedim. Dragon'un ödülü için de ne kadar çıkacağı tahmini dışında yorumum da olmamıştır pek. Sen beni başkasıyla karıştırıyor olmayasın
Ayrıca ben Dragon sevmem bile lan ajsdfkldg
Ayrıca ben Dragon sevmem bile lan ajsdfkldg
Rahat bırak la adamı! Zorla yanlış yola çekeceksinOlsun yine de patlamışsındır
Müzmin muhalefet bu. Kınıyorum deyip tüyüyordur. Azıcık iş yapan Sabo'yu koltuğunu alır endişesiyle tasfiye ediyor.Tüm dünya biraz biraz gelişmiş ve herkes akıllanmış, dünya hükümetine karşı bu kadar nefret varken hala bu nefreti doğru yönlendirip, devrim yapamıyor. Haydi gel fikirleri tartışalım desek oraya da gelmez.
1 milyar güç 6 milyar fikirZaten değil ödülü 7 milyar çıkacak