Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Monkey Ailesi vs Figarland Ailesi

Hangi Aile?

• Kullanılan toplam oy
    59
Amiralleri küçümseme sevdam yok. Sadece Kizaru artık bu seviyenin altında. Ki Amiral seviyesinin de zirvelerinde değil Kizaru.
Seviyenin altında niye olsun kizaru en eski ve tecrubeli amirallerden bitanesi mevcut en güçlü amiraldir akainu filo amirali seviyenin altında neye göre diyosunki bunu herif egheadde baya luffyle denk girişti savaşa.

Seviyenin altında niye olsun kizaru en eski ve tecrubeli amirallerden bitanesi mevcut en güçlü amiraldir akainu filo amirali seviyenin altında neye göre diyosunki bunu herif egheadde baya luffyle denk girişti savaşa.
Bana göre sadece Aramaki'den güçlüdür Kizaru. Fujitora karakterin sunumu itibariyle daha güçlü olabilir tartışılır. Ama seviyeden kastım bu değil. Kaido dövüşü ile Luffy Kaido kadar güçlendiğini göstermese de artık top lige girebileceğini gösterdi. Bu yüzden Kizaru ile adam akıllı bir vs. si olmadı. Aynı şeyi anlamamıza gerek yok. Ama benim o bölümde gördüğüm Kizaru seviyesinde bir karakterin Luffy için artık arc bossu olamayacağı. Bu yüzden o Kizaru o seviyede değil dedim.

Dragon'un nasıl savaşacağı merak konusu. Acaba düşünce gücüyle falan rakip öldürüyor mu? Eğer öldürebiliyorsa kendisi düşünme ve derin derin bakma konusunda rakipsiz.

Bu kutsal kavanoz şövalyelerine fazla anlam yükleniyor seri sonu ortaya çıktıkları için. En güçlüleri olan liderleri bile en fazla yc1 üstü çıkar bunların. Bir amirale karşı yc1'den daha uzun süre direnebilirler en fazla.

Yonko 100 ise Amiral 95'tir, bu kavanozların lideri 80 falandır, yc1 ise 70. En fazla böyle bir durum bekliyorum bu şövalyelerden.
Hadi Shanks'ın ikizi diye 85 diyelim. olacağı en fazla bu.
Bu çakma Shanks’ın Dragon ile kapışma ihtimali var.O yüzden güçsüz çıkmaz.Ha bence ölümüne bi dövüş olmaz o kadar zorlanmaz Dragon diye tahmin ediyorum ama yinede ortada bir dövüş olacaksa en azından Amiral seviyesi olmalı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık