Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Monkey Ailesi vs Figarland Ailesi

Hangi Aile?

• Kullanılan toplam oy
    60
Ben öyle düşünmüyorum. Oda'nın senaryo gereği Nika'yı iyice cıvıtmasıyla ilgili. Oda'nın sırf Kizaru çelişkiye düştü Luffy'e yemek yedirdi özünde o da iyi biri hikayesini yedirmek için Luffy'i küçük yeğenleriyle eğlenen adam rolünde çizdiği bölümlerdi. Kizaru, Nika'nın çok uzağında bana göre.
Bölüme dikkatli bakarsan gear5 le bi süre kafa kafaya giriyor kizaru offscreen bi şekildede fıght atılıyor bunu gösteren hem panel var hemde kizarunun sözleri amiralleri küçümseme sevdanız ne zaman biter acaba kizaru mental nerfli bi şekilde luffy ile savaştı ve onu sınırına getirdi en sonda yemek verdi yemek vermektense öldürebilirdi yapmadı kabullenmek yerine oda hikayeyi kıvırdı demek garip değilmi.

Bölüme dikkatli bakarsan gear5 le bi süre kafa kafaya giriyor kizaru offscreen bi şekildede fıght atılıyor bunu gösteren hem panel var hemde kizarunun sözleri amiralleri küçümseme sevdanız ne zaman biter acaba kizaru mental nerfli bi şekilde luffy ile savaştı ve onu sınırına getirdi en sonda yemek verdi yemek vermektense öldürebilirdi yapmadı kabullenmek yerine oda hikayeyi kıvırdı demek garip değilmi.
Luffy Kizaru'ya karşı pek savaşmadı. Kaido'dakinin çeyreği performans göstermedi. Oyun oynadı pizza yaptı felan.

Luffy Kizaru'ya karşı pek savaşmadı. Kaido'dakinin çeyreği performans göstermedi. Oyun oynadı pizza yaptı felan.
Usta bak luffy kizarudan gear5'te evet çok daha güçlü kizaru bi süre eşleşebiliyor ama darbe yedimi yamuluyor eyvallah sorun şu luffy'de gear5'de fazla kalamıyor zaten kalabildiği zaman prıme luffy görücez
Eghead içindeki luffy kondisyonsuzluktan 1v1 savaşsa dahi kizaruya kaybetmişti ama bu egheaddeki kizaru vs luffy offscreen de yaşandı biraz ama şu konuda haklısın yazar luffye hakisini doğru dürüst kullandırtmıyor yada luffy meyveye bel bağlıyor artık ağırlıklı kizaru klonlarına vurucakken bile ilk seferde haki kullanmıyor bile o kısım biraz tuhaf harbiden.

Bu kutsal kavanoz şövalyelerine fazla anlam yükleniyor seri sonu ortaya çıktıkları için. En güçlüleri olan liderleri bile en fazla yc1 üstü çıkar bunların. Bir amirale karşı yc1'den daha uzun süre direnebilirler en fazla.

Yonko 100 ise Amiral 95'tir, bu kavanozların lideri 80 falandır, yc1 ise 70. En fazla böyle bir durum bekliyorum bu şövalyelerden.
Hadi Shanks'ın ikizi diye 85 diyelim. olacağı en fazla bu.

Usta bak luffy kizarudan gear5'te evet çok daha güçlü kizaru bi süre eşleşebiliyor ama darbe yedimi yamuluyor eyvallah sorun şu luffy'de gear5'de fazla kalamıyor zaten kalabildiği zaman prıme luffy görücez
Eghead içindeki luffy kondisyonsuzluktan 1v1 savaşsa kizaruyla kaybetmişti ama bu egheaddeki kizaru vs luffy offscreen de yaşandı biraz ama şu konuda haklısın yazar luffye hakisini doğru dürüst kullandırtmıyor yada luffy meyveye bel bağlıyor artık ağırlıklı kizaru klonlarına vurucakken bile ilk seferde haki kullanmıyor bile o kısım biraz tuhaf harbiden.
Kaido'daki g5 performansını da görmedim Kizaru karşısında. Emin ol o kadarı da yeter Kizaru'yu indirmesine. Oda senaryo için enerji sorunu çıkartır yoksa zaten şansı yok Kizaru'nun. Her şeyi geçtim Kizaru için g5'e de gerek yok. Hibrit Kaido ile normal modta başa baş savaşan ara ara gearlara giren Luffy de Kizaru'nun üstünde.

Kaido'daki g5 performansını da görmedim Kizaru karşısında. Emin ol o kadarı da yeter Kizaru'yu indirmesine. Oda senaryo için enerji sorunu çıkartır yoksa zaten şansı yok Kizaru'nun. Her şeyi geçtim Kizaru için g5'e de gerek yok. Hibrit Kaido ile normal modta başa baş savaşan ara ara gearlara giren Luffy de Kizaru'nun üstünde.
Usta gear4'e üstündü kizaru baya direk vuramıyordu luffy gear5 dışı kurtarıcağını hiç sanmıyorum gear5 ile bile başa baş giriyordu kizaruda boş char değil o kadar sonuçta.

Amiralleri küçümseme sevdam yok. Sadece Kizaru artık bu seviyenin altında. Ki Amiral seviyesinin de zirvelerinde değil Kizaru.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 12, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık