Dayanamaz diyen sen, Sanji'yi yere cakti dedikten sonra yere çakildikten sonra ne oldugunu da yazsaydin ya
Sanji aldığı darbelerden sonra ne oldu? Çok mu hasar aldı yahut göstermelik bir yara bandı ile iş bitti mi
Mizraga tekme atabilecek hakisine neden bir sey demedin?
Sanji, saf guc olarak onlar kadar yoktur. Luffy de yok yok zaten. O saf guc artışını g4 sağlıyor. Her neyse, Sanji'de g4 yok.
Mesele hortum durdurmak ise Dof da belki durduramaz eliyle. Ama meyvesi ile durdurur. Sanji ise k.hakisi ile sezip sıçrar. Nasıl bir kafa yapın var anlamadım ki? Eşit saf guc falan mi gerekiyor dövüş kazanmak için?
Neyse, Sanji, dövüş becerisi olarak o ikiliden aşağı kalmaz, DJ'yi Sanji'nin g2'si olarak alırsan saldiri gücünün de çok iyi olduğunu anlarsın. Dandik saldırısı ile Vergo'yu duvara gömen, o beklenen okama kenpo ile de Neko'yu gomer.
Zaten ben tutmaktan bahsetmiyorum, yenebilirse demişim okuman yazman yok mu? Tutmak dedigin, kum torbası olup, zaman kazandirmaksa Sanji de dayanıklı, Sanji de saldirilardan siyrilabilecek kapasitede, o da tutar zaten. Ama burada bir kazanan olacaksa yenmeliler. Luffy de en guclu ikili ile ugrasmayacagi için digerlerini tekleye tekleye gider.