reyiz o yara o yara değil ya :S yara derken gerçek bi yaradan bahsediliyor :S
Adamın çocukluğu bile böyle yara bere doludur vücudu
Bu mangada herkes porselen gibi cilde sahip. Kimsede küçükken sobaya değdirmişim yarası yok. Yara izi olanın o yaraya ait havalı bir hikayesi oluyor. Mihawk zaten görünmüyor mangada, kırk yılda bir göründüğünde de savaşmasını görmek yerine yarasının hikayesini mi dinleyelim, bırakın olmasın yarası. Bir kez ciddili savaş versin yeter.
bende diyorumki çocukluğu bile kılıç kullanıp çalışarak geçmişse yarası olmaması imkansız whitebeard kaidou ryuma aokiji akainu bunlarda bile yaralar varçünkü adam gibi korunmayı öğrenmiş, korunun gençler
reyiz o yara o yara değil ya :S yara derken gerçek bi yaradan bahsediliyor :S
luffyde olması gereken yaralarbende diyorumki çocukluğu bile kılıç kullanıp çalışarak geçmişse yarası olmaması imkansız whitebeard kaidou ryuma aokiji akainu bunlarda bile yaralar var
oha kışkırtma ama bu :S şu an kışırdım >:cYaranın kendisi olması.
luffy ana karakter ve onu geçtim hiçbir zaman bu kadar realistik bir shounen görmedim SHOUNEN ama mihawktada yaralar olduğu kanısındayım doğuştan aşırı güçlü olduğunu sanmıyorum öyle olsa zoroyla savaşırken çok daha aşağılayıcı olurdu bu yüzden kendi emeğiyle en güçlü kılıç ustası olduğunu düşünüyorum bunun içinde vücudunda yaralar olduğunu düşünüyorumluffyde olması gereken yaralar
Ne kışkırtması var yahu. Mihawk'ı severim bu arada.oha kışkırtma ama bu :S şu an kışırdım >:c