sensey 21 Tem 2021 #161 Düşmana ellerinin kesildiğini 4k olarak gösterecek gözlem haki bende olsa ben de çiziksiz dolaşırım etrafta.
Düşmana ellerinin kesildiğini 4k olarak gösterecek gözlem haki bende olsa ben de çiziksiz dolaşırım etrafta.
Miyata Ichiro 21 Tem 2021 #162 Mihawk göstermiyor o sahneyi.Mihawk gösterse neden oldukça sakinsin desin adama.K.hakinin koşulu da sakinlik iken bide.
Mihawk göstermiyor o sahneyi.Mihawk gösterse neden oldukça sakinsin desin adama.K.hakinin koşulu da sakinlik iken bide.
Büyük Korsan Kaidou 21 Tem 2021 #163 sensey dedi ki: Düşmana ellerinin kesildiğini 4k olarak gösterecek gözlem haki bende olsa ben de çiziksiz dolaşırım etrafta. Genişletmek için tıkla ... Siz Yonko fanları yok musunuz.
sensey dedi ki: Düşmana ellerinin kesildiğini 4k olarak gösterecek gözlem haki bende olsa ben de çiziksiz dolaşırım etrafta. Genişletmek için tıkla ... Siz Yonko fanları yok musunuz.
Millennium Wizard 21 Tem 2021 #164 Buna baya kafa yordum ve sonunda gerçek sebebi buldum.Cesedim yakışıklı görünsün diye yara alacağı dövüşlere en baştan girmiyor.
Buna baya kafa yordum ve sonunda gerçek sebebi buldum.Cesedim yakışıklı görünsün diye yara alacağı dövüşlere en baştan girmiyor.
Millennium Wizard 4 Eyl 2021 #165 Yara izi olursa o sakalların şekli gider.Estetik olup yara izlerini kapattırmıştır.