Devam et algıya. Sabaha kadar yazabilirsin. Israr sonuç getirebilir. Hadi kolay gelsinAlgıcı,çakal,yalancı, inkarcı oldum.
Sonra aşağlanıyorum diyince algı yapmış oluyorum hmm mükemmel bunları senden duymak sevindirici.
Devam et algıya. Sabaha kadar yazabilirsin. Israr sonuç getirebilir. Hadi kolay gelsinAlgıcı,çakal,yalancı, inkarcı oldum.
Sonra aşağlanıyorum diyince algı yapmış oluyorum hmm mükemmel bunları senden duymak sevindirici.
Aaa laf attı ühhü hsjsjssıdıDevam et algıya. Sabaha kadar yazabilirsin. Israr sonuç getirebilir. Hadi kolay gelsin
Zaten o dövüşte bir zorlanma yoktu ama insan merak ediyor neden bi taraf diğerini domine etmedi diye. Hadi onu geçtim kimse birbirini domine etmediyse Mihawk neden Vista'dan fersah fersah önde olabiliyor. Mihawk önüne çıkanı gücüne göre karşılayan biri, mesela Zoro karşısına çıkınca çakı çeken ve anında tekleyen biri :S Vista karşısındayken neden ekstra bir aksiyonunu görmüyoruz. Bu iki tarafın da gücünü göstermediğine dalalet ise Vista neden çöp oluyor :S Neyse benim beklentim dediğim gibi uçuk değil. Umalım da tatmin edici güçte çıksın.Her halde atılan en güzel yorum bu. Ben Vista ve Mihawk olayını ciddi bir karşılaşma olarak düşünmüyorum. Mihawk'ı cidden zorlayacak
Çöp değildir ama Vista ile kısa süreli dövüştü diye Mihawk'ın seviyesi King gibilerden veya amirallerden düşük olmuyor. O arc zaten çok ilginç olaylar oluyor. Ben Mihawk'ın seviyesini Zoro'ya bağlı olarak değişeceğini düşünüyorum. Oda boşuna karaktere seni en güçlü halimde bekleyeceğim demedi. Hatta Luffy'nin Shanks gibi birisini geçmek istemesiyle Zoro'nun Mihawk'ı geçmek istemesi ironik geliyor. İki karakter arasındaki farkı da gösteriyor.Zaten o dövüşte bir zorlanma yoktu ama insan merak ediyor neden bi taraf diğerini domine etmedi diye. Hadi onu geçtim kimse birbirini domine etmediyse Mihawk neden Vista'dan fersah fersah önde olabiliyor. Mihawk önüne çıkanı gücüne göre karşılayan biri, mesela Zoro karşısına çıkınca çakı çeken ve anında tekleyen biri :S Vista karşısındayken neden ekstra bir aksiyonunu görmüyoruz. Bu iki tarafın da gücünü göstermediğine dalalet ise Vista neden çöp oluyor :S Neyse benim beklentim dediğim gibi uçuk değil. Umalım da tatmin edici güçte çıksın.
İnceyi göremedin sen.Zoro çizecek diye amiral-yonkou diyorlar zaten adama.
Ban yiyince de ağlıyor sonra açın diye.Bu DNS ile aynı kafada olmayınca hakaret ediyor millete bi tane yönetici de görmüyor şunları. Biz birine Çakal desek 1 hafta ban yerük.