Eğer okamalar ve Daz sahnesi olmasa idi konuşmazdım bu sahne ile ilgili.Güçsüzü kesti,güçlüye geri yaptı işte.Mihawk-Croco sahnesi de Luffy'le çok alakasız diyemeyiz aslında.:/
Eğer okamalar ve Daz sahnesi olmasa idi konuşmazdım bu sahne ile ilgili.Güçsüzü kesti,güçlüye geri yaptı işte.Mihawk-Croco sahnesi de Luffy'le çok alakasız diyemeyiz aslında.:/
Buzdağını kesen slash luffy'yi sadece fırlatıyor. Ondan çok daha güçsüz bir slash logia formundaki Monet'i kesiyor.İşte olum mantıksız.La gördük ki sağ kol seviyesi Luffy tam güç kullanmayan yonkodan tek yedi.Bak tam güç kullanmayan diyorum.Mfde ise bu yonko ve tayfasıyla çatışacak güçte 4 tane canavar vardı.Bu 4 canavarın arasından sağ kol Luffy'le kıyaslanmayacak güçteki Luffy Ace'yi ordan kurtardı la.Olum aradaki seviyeyi,uçurumu düşün.
Bunları yazıyorum mfnin neden çok ciddiye alınmayacak bir arc olduğunu göstermek için.
Amaaan neyse o zaman.Yeter bugünlük.Eğer okamalar ve Daz sahnesi olmasa idi konuşmazdım bu sahne ile ilgili.Güçsüzü kesti,güçlüye geri yaptı işte.
Ben kestim yarıda ama sen uzattın yine.Günlük dozumu aldım zaten.Gerisini diğer arkadaşlara bırakıyorum.Amaaan neyse o zaman.Yeter bugünlük.
Mesela ben mfye hepten mantıksız demiyorum.Çünkü mantığa uygun,kaale alıcağımız bazı yerler vardı.Ama bazı yerler işte.Tüm arcı ciddiye almak bence de yanlış.Mf genel olarak diğer arclardan daha fazla yanlışla dolu,''kurgu'' denen şeyin ön plana çıktığı bir arctı bence.Buzdağını kesen slash luffy'yi sadece fırlatıyor. Ondan çok daha güçsüz bir slash logia formundaki Monet'i kesiyor.
Bana göre MF arc saçmadır. Denizci ve yonkou arasındaki güç dengesini göstermeye çalışmış bunun içinde hem ayranım dökülmesin hem ....... mantığını izlemiştir. Hepsini geçtim bu savaşta Sağ kol ve sol kol bir anlık dikkatsizliklerin de kendilerini öldürebilecek durumlara düşüyor.
İyi de ben BBye çöp demedim ki. Saka yaşlı Garp ve Sengokudan pekala güçlüdür. BBnin meyvesiz halinden güçsüz olan Mihawk var ortada dedim. Hem de bunu ben değil Şenks kendi ağzıyla söylüyor.(bu yarayı düellolardan değil bbden aldım) Aynı BB meyvalı haliyle şenksudan kaçıyor. Burada Şenksunun merdivenleri nasıl hızlı tırmandığını görüyoruz.Aynı Bb savaşa dalıp Sengoku ve Garp'ı karşısına alıyor. Orada kaçma nedeni tayfasından kayıp vermek istememesi. ÇEvirin kazı yanmasın.
Yonko olmasına rağmen yenemiyor mihawkı hakisini kapadı sanırım sana göre Saka yaşlı garp ve sengoku'nun gücünün toplamından güçlü müdür?İyi de ben BBye çöp demedim ki. Saka yaşlı Garp ve Sengokudan pekala güçlüdür. BBnin meyvesiz halinden güçsüz olan Mihawk var ortada dedim. Hem de bunu ben değil Şenks kendi ağzıyla söylüyor.(bu yarayı düellolardan değil bbden aldım) Aynı BB meyvalı haliyle şenksudan kaçıyor. Burada Şenksunun merdivenleri nasıl hızlı tırmandığını görüyoruz.
Shanks'la eşit dövüşen Mihawk'ın merdivenleri Shanks gibi hızlı tırmanmasına engel olacak şey ne peki ?İyi de ben BBye çöp demedim ki. Saka yaşlı Garp ve Sengokudan pekala güçlüdür. BBnin meyvesiz halinden güçsüz olan Mihawk var ortada dedim. Hem de bunu ben değil Şenks kendi ağzıyla söylüyor.(bu yarayı düellolardan değil bbden aldım) Aynı BB meyvalı haliyle şenksudan kaçıyor. Burada Şenksunun merdivenleri nasıl hızlı tırmandığını görüyoruz.
Güçlü rakip. Gerçi Shanks'ın rakibi de Mihawk diye geçiyor. Ne yapsak şimdi çıkmazın içindeyiz.Shanks'la eşit dövüşen Mihawk'ın merdivenleri Shanks gibi hızlı tırmanmasına engel olacak şey ne peki ?