Bakalım artık. Wano sonunu bekleyelim.
Nerden biliyorsun orda sadece kılıçtan bahsettiğini? Keskin silahların bazıları diyor, sen ordan cımbızla kılıcı alıyorsun. Ne güzel dünya be. Sonra kelimeleri kendi kendine tevil ediyorsun falan.
Dereceli başka silah çıkabilir ben çıkmaz demiyorum ki. Yukarıda da yazdım zaten. Ama şuan bilinen yok. Konu da zaten bu değil. Konu senin bisentoyu kılıç demen. Elmaya armut demeye çalışıyon
Sen şunu anlamıyorsun.
Mangada adam başlık açmış kutu içinde. İçine yazmış. DERECELİ KILIÇLAR. Sonra bunu anlatmaya başlamış. Demiş ki dünya çeşitli silahlar bulunur. Bu silahları sayarken de kılıç, mızrak, bisento gibi silahları ayrı ayrı ayırmış. Sonra da demişki bu silahların bazıları ünlü demircilerin yaptıklarıdır. Bunlar da dereceli KILIÇlardır. Zaten kılıç, bisento, mızrak diye ayırdığı için bisentonun kılıç kategorisinde olma ihtimali bulunmuyor. Sense kutu içinde dereceli kılıçlar yazıyor ve arkada da bisento falan var diye bisentoya da kılıç demiş ve derecelileri olabilir diyorsun. Oysaki yanlış. Adam orada genel silah kategorisinden dereceli kılıçları anlatmış.
Mesela ben serçeyi anlatsam. Bir kutuya serçe yazsam. Dünyada çeşitli uçabilen kuşlar vardır deyip (serçe, atmaca, kartal) diye ayırsam. Sonra da arka plan resmine bu diğer kuşları koysam. Sonra devam edip desem ki en küçük kuşlardan birisi de serçedir.
Sen çıkıp kartal da bir serçedir mi diyeceksin?