Anlamadım açıkçası bahsettiğin konuyu, bir link filan atsan daha açıklayıcı olurdu, ancak önemi yok.Alfa.
Herneyse bahsettiğim şeyden bolca görüyoruz işte.
Mihawk'a tapan kimseyi görmedim şu ana kadar ben. Ama nefret kusan pek çok kişi gördüm.
Anlamadım açıkçası bahsettiğin konuyu, bir link filan atsan daha açıklayıcı olurdu, ancak önemi yok.Alfa.
Herneyse bahsettiğim şeyden bolca görüyoruz işte.
Bu da Mihawk'ı fazla sevmek için gerekli niteliklerden.Anlamadım açıkçası bahsettiğin konuyu, bir link filan atsan daha açıklayıcı olurdu, ancak önemi yok.
Mihawk'a tapan kimseyi görmedim şu ana kadar ben. Ama nefret kusan pek çok kişi gördüm.
Orada attığım yorum espri amaçlıydı tamamen, yoksa Mihawk'ın kılıcına kurban olmak gibi bir niyetim yok. :/Bu da Mihawk'ı fazla sevmek için gerekli niteliklerden.
Pardon o zamanOrada attığım yorum espri amaçlıydı tamamen, yoksa Mihawk'ın kılıcına kurban olmak gibi bir niyetim yok. :/
İnsan hayret ediyor.
+1Buraya sadece Mihawk fanları mesaj atıyormuş gibi tepki göstermeyin yav. :/
Hayır yani burada bir tartışma döndüğüne göre, birden fazla taraf var demektir. :/+1
Seviyoruz arkadaş Mihawk'ı size ne lan?
Tersi de geçerli yalnız. Mihawk, Zoro'nun hedefi olmasaydı savunanların kaçı hala savunuyor olurdu?Mihawk nefreti tamamen Zoro kaynaklı.
Zoro'nun o kadar güçlü bir hedefi olmasını bazı kişiler hazmedemiyor o sebeple Mihawk'a sarıyorlar.Çok az bir kitle bile olsa bu yüzden görüyorum yani.Çünkü Zoro seri sonunda bir amiral olur işte fazlası olmaz modundalar.Seviye olayları böyle olunca batıyor haliyle acıtıyor.
Ahahhaha.Yoksa kim takar yalova kaymakamını DTersi de geçerli yalnız. Mihawk, Zoro'nun hedefi olmasaydı savunanların kaçı hala savunuyor olurdu?
Adamlar o yüzden savunuyor olsalar bile Zoro'nun hedefinin nirvana düzeyi gibi yüksek bir yerlerde olacağına eminler.Luffy sonrası güç üzerine ikinci yemini ettirmiş mangaka.Sanji sadece denizi göreyim istiyor.İçleri rahat o yüzden savunuyorlar.Hakikaten de öyle.Seriyi erken bitirmeyi tasarlarken Daz gibi o zamanki seri için çok güçlü bir adam çıkardı karşısına.Uzamasaydı Croco'nun da üstünde zirvelerden Mihawk ile dövüştürüp bitirecekti seriyi.Luffy de hemen imparatorlara dalacaktı.Tersi de geçerli yalnız. Mihawk, Zoro'nun hedefi olmasaydı savunanların kaçı hala savunuyor olurdu?