Teşekkürler^^@RocheFelix Ee bak, bu da klişe.
Teşekkürler^^@RocheFelix Ee bak, bu da klişe.
Şaka bir yana ben de uzun zamandır sıkılmış bulunmaktayım bu konudan. Mihawk en sevdiğim karakterler sıralamamda ilk 5'e girer herhalde ama bu konu, nıç.Teşekkürler^^
Luffy, Zoro'yu kılıçla yenerse evet.Luffy eline kılıç alınca şimdi Zoro'dan üstün bir kılıç ustası mı oldu?
Yener ki elinde kılıç varken tekniklerini yapabiliyor.Luffy, Zoro'yu kılıçla yenerse evet.
Sence dediğim şeyi karşıladı mı?Yener ki elinde kılıç varken tekniklerini yapabiliyor.
Görüyordum Big Mom'da kılıç var diye Mihawk'dan güçsüz görenler vardı. Luffy de kılıç aldı şimdi ama böyle şeyler olunca hemen lafı çeviriyorlar.Sence dediğim şeyi karşıladı mı?
Luffy kılıç kullanabiliyor mu? Sen var ya bizi trollüyorsun değil mi?Görüyordum Big Mom'da kılıç var diye Mihawk'dan güçsüz görenler vardı. Luffy de kılıç aldı şimdi ama böyle şeyler olunca hemen lafı çeviriyorlar.
Ya bırak kılıç bitiriciymiş. Fuji'nin kılıç darbelerine koka basıp kafa atıyoruz biz. Kılıçdar artık Luffy'i kesemez...Ya bırak pis Luffy fanı, çekemiyorsun dimi kılıçların bitiriciliğini!
Mis gibi be. Olacaksa böyle olsun!@RocheFelix Ee bak, bu da klişe.