Ben demiyorum. Ben diyenin yalancısıyım. Sen ise dememek için şöyle de olmuş olabilir böyle de olmuş olabilir diyorsun. Ben Oda'yı kaynak kabul ediyorum seni değilNiye yav ne alaka en güçlü kabul etmek zorundayız? Burada ki Mihawk fanlarından bazıları bile Mihawk'dan güçlü kılıç ustası olabilir diyor. Sen kılıç ustaları arasında en güçlüsü Mihawk'dır diyorsun.
Hadi bu ünvanı veren halk ya da Hükümet diyelim. Hükümet de hiç Wano'ya gelmemiş Onepiece halkı da hiç Wano hakkında bilgi sahibi değil. Eğer Mihawk buraya gelmemiş ve üstünlüğü kabul ettirememişse neye göre biz Mihawk burada ki kişilerden güçlü diyebileceğiz?
Yani nereden tutsan elinde kalıyor.
Kartları kabul eder misin bilmem orada da "isimde ve gerçekte en güçlü kılıç ustası" diye belirtilmiş.
En güçlü olmak için herkesle dövüşmesine gerek yok. WB dünyadaki her adamla dövüşmüş mü? Wano kapalı bir yer ise aynısı WB için de geçerli. İnsanlar ne biliyor orada daha güçlü bir adam olmadığını?
Şu ünvanı eğip bükmek için bu kadar kafa yormaya gerek yok. Oda aksini gösterene kadar ben en güçlü kabul ederim. Aksini gösterirse eyvallah. Ama öyle bir şey yokken ne diye aksini düşüneyim? Ancak hater olmak gerek.