Ne diyorsun Mihawk hiçbir şekilde Jozu'ya hasar veremez mi?Algı yapmak mı, şimdi lastik adam elektrikten neden hasar almasına mı girelim ?
Elmas o yüzden kesiş saldırısından etkilenmemiş oldukça basit bir mantık
Ne diyorsun Mihawk hiçbir şekilde Jozu'ya hasar veremez mi?Algı yapmak mı, şimdi lastik adam elektrikten neden hasar almasına mı girelim ?
Elmas o yüzden kesiş saldırısından etkilenmemiş oldukça basit bir mantık
Enel vs Mihawk'a ne diyorsun? Elektrik kılıç ustalarının antisi deniyordu, sonuçta metal tutuyorsun savunman çok zor.Kaido>Bigmom>Teach>Luffy>Katakuri>Akainu>Mihawk>Shanks.
Luffy yener bence şuanda Akainuyu e Luffy 1 se Katakuri 0,9 durMihawk'ı falan salla da Katakuri>Akainu nedir ya
Tüm tayfa bir araya gelse Kaido'yu yenebileceklerini düşünmüyorum. Mihawk da Kaido'yu yenemezLuffy'nin Kaido'yu tek başına yeneceğini düşündüğün için böyle yorumluyorsun değil mi?
O saldırısıyla hasar verememesi çok normal çünkü elmas kesilmeye karşı belli bir noktada duran bir materyal bunu da açıklattığın için teşekkür ederim. Elması kesmek için hele de elmas meyvesi yemiş tümen komutanını kesmesi için en azından yakınına gelmesi kılıcın temas etmesi gerekir bana göre çünkü tekrar söylediğim gibi elmas bu boru değilNe diyorsun Mihawk hiçbir şekilde Jozu'ya hasar veremez mi?
Uzaktan attığı uçan kılıç saldırılarıyla veremez.Meyveyi aşamayacağı için elması hiçbir kesme tekniğiyle aşamayacağı için.Zaten daz bile kesilmiyordu hatırlarsan sert olduğu için.Uzaktan kesemedi onu.Daz çok güçlü olduğu için değil meyvesi yüzünden.Yanına gidince ancak aşabildi sertliğini yada meyvesini aştı gerçek bedene ulaştı haki sayesinde o çok net değil.Ne diyorsun Mihawk hiçbir şekilde Jozu'ya hasar veremez mi?
Kızarmış vampire döner.Enel vs Mihawk'a ne diyorsun? Elektrik kılıç ustalarının antisi deniyordu, sonuçta metal tutuyorsun savunman çok zor.
Senin Manga'na geçiş yaptık yine Emre , sağol ama ben almıyayım.Elması elmastan başka hiçbirşey çizemez de o yüzden almıyor.Sertlik skalasında en tepededir.Elması keserken de elmas kullanıyorlar o yüzden.Başka lazer vs modern yöntemler vardır şimdi o ayrı ama bu şekilde yapılıyor olması lazım eskiden.