acıklandıgını biliyorum ama hepsi kesme,yani benim bahsettigim farklı farklı seyler denemiyor.zoro sadece kakuya karsı 10 çeşit teknik denedi.biriyle tekkai kesmeye calıstı,digerinde güc agırlıklı teknik kullandı ama hepsinin farklı bir tarzı var yani teknik kullanmıyor derken daha önceki bir tartısmadaki gibi olmus tam doldurmamısım içini ve kendimi anlatamamısım.yani farklı özel bir teknigi yok isim koyup koymaması önemli degil.söyle örnek vereyim mihawk teknik adam ama zidanenın kendine has hareketi,yada figonun veya ronaldinhonun teknigi gibi teknik kullanmıyor.saf güc ve kılıcı zaten rakiplerini eziyor.o manada teknik kullanmıyor dedim ve ichigoyu örnek verdim.ichigoda sadece getsuga biliyor oda teknik ama byakuyanın yanında teknik kullanmayan bir shinigami oluyor umarım anlatabilmişimdirMihawk nasıl teknik kullanmıyor? Zoro'ya ne öğretti bu adam peki? O kesme türü saldırılarının hepsi teknikle yapılan saldırılar. One Piece serisinde kılıç ustalığının zerafete dayandığını ileri süren yegane kişi Mihawk'tır. Saf fiziksel güç + kılıç ile o iş olsaydı, tüm kılıçustaları aynı mihawkın yaptığı gibi saldırırlardı. Mihawk sadece teknik isimlerini söylemiyor. Son çıkan oyunda o isimler de tekniklerin isimleri de açıklanmış üstelik.
Şu sayfada en altta Zoro, Mihawk'ın tekniğini daha zayıf bir şekilde uyguluyor:
zoroya ögrettigine gelince,zoro zaten teknige ihtiyac duyan bir adam degil bir cogunu dogaclama buldu.zoroya ihtiyac olan sey yeni bir zorluktu.en büyük güc artıslarını celigi kesmesi gerektiginde daz bonesda ve 6 stil kullanıcısının bedenine eşit dövüsmek zorunda kaldıgında kakuda yaptı.sence kaku ve daz bonesda inanılmaz gelişen bir adam, 2 yıl boyunca mihawkla; sadece vs yapsa daha önceki gelişimini katlamazmı ?mihawkın yaptıgı kesişlerle zoronunki arasında sadece beden gücü farkı vardı.su an zoro daha teknik bence mihawktan ama mihawk hala daha güclü.