Tamamdır.Okay, o zaman Mihawk bir Yonko gücünde adam yenerse ya da Mangaka Yonko gücünde ama Shichi tarzında açıklamalarda bulunursa İddia sonuçlanır tamam mıyız?
1- Saf kılıç ustası olduğu gibi, meyve gücün de olsa kılıç ustası olarak anılabilirsin bence. Yani şeytan meyvesi yemiş olmak kılıç ustalığına ters olmasa gerek. Ayrıntıları Oda biliyor, bize de pek yansıtmıyor. Ancak bazen kılıç ustası şeklinde tanıtıyor gerekli gördüğü yerde.Hadi başa dönelim
1. Bu seride kılıç ustalığı diye apayrı bir dövüş stili var mı?
2. Bu seride elinde kılıç ya da kılıç kategorisinde eşya gördüğümüz her karakteri kılıç ustası olarak mı görmemiz lazım? Misal: Wb
3. Shanks'n dövüş stili ne? Kılıç ustası mı, haki master mı ya da meyve kullanıcısı mı?
4. Mihawk'ın kılıç ustası olmayan ile işi yok demişsin. Benim burdan anladığım bu adam sadece kılıç ustaları ile dövüşür. Peki, Luffy,Croco,Jinbei falan kılıç ustası değil ama yeri geldiğinde onlarla da dövüşüyor. Yani adamın işi sadece kılıç ustaları ile değil. Bunu nasıl açıklayacaksın?
5. Attığın yazıdaki olay Mihawk'ın penceresinden atılmış. Yani Mihawk, Shanks'i rakibi olarak görüyor gibi bir şey. Zaten ''His rival Red Hair'' denmiş. Şimdi rival'in anlamlarını biliyoruz. Rakip, hasım, rekabet ettiği kişi falan filan manalarına geliyor. Dönüyoruz Op'a: Croco,WB'yi hasmı olarak görüyor muydu? Evet. Buggy Shanks'i hasmı olarak görüyor mu? Evet. Moriah, Kaido'yu rakibi olarak görüyor muydu? Evet. Bunlara ne dememiz gerekiyor?
6. Son bir soru daha. Databook'a göre Mihawk, Shanks'i rakibi olarak görüyor. Mangaya göre ise Mihawk, Shanks'i dövüşülecek bir rakip olarak görmüyor. Bu durumu nasıl açıklamamız gerekiyor.
Not: Bana göre Mihawk hala sağ kol kategorisinde.
Amiral gücünde biriyle dövüşüp yenerse nolacak? Akainu 10 günde yenmiş mesela amirali. Mihawk daha rahat yenerse yonkoudur? Ya da yonkou ile çok denk savaşıp kaybederse? Bunları da netleştirin.Ben Mihawk Amiral eder diyorum zaten ama kendine bahane üreten sensin sanırım. Mihawk Yonko gücünde değildir iddia bu, Kabul ediyorsan Siyah Ateş'e önerdiğim 3 hususta seninle de anlaşırız sen kendine belirle en son şekil veririz iddiaya.
Kamooon !!Benimde çok canım çekti.Benle de girsin biri.Forumda Mihawk'ın amiralden güçsüz çıkacağına kesin gözle bakan insanlar var.Bende işte en az amiral seviyesinde çıkacağına kesin gözle bakıyorum.Siyah Ateş'in iddaa güzel.Aynısına girebilirim birisiyle.
Yedim seni çakma fandaş!!Kamooon !!
Mihawk net şekilde eski üçlüden güçsüzdür.
Ne dersen kabulüm ben.Şartlari belirle altına imzamı çakayım.Yedim seni çakma fandaş!!
Şu an teldeyim.Bi 10 dkya falan pcye geçicem o zaman detayları yazıcam.