Ondan kılıçla olmıcak ben meyve yiyim demiş reyis.Yani biliyoruz Mihawk Akainu'yuda dövmüştür...
Ondan kılıçla olmıcak ben meyve yiyim demiş reyis.Yani biliyoruz Mihawk Akainu'yuda dövmüştür...
Hayır kılıç ustaları da ne kadar ezikmiş ki kılıçtan başka şeyleri yokmuş. Yok kılıç yaptılar yok kılıçcı arıyor abi haki nerede haki demezler mi adama broooBenim adım Cafer, One Piece okumayı severim.
Adam canını zor kurtarmış.Ondan kılıçla olmıcak ben meyve yiyim demiş reyis.
Beklenti kiminse o yazsın, ona cevap veririz.Beklentilere dalmak deyince benim beklentim sandın sanırım. Beklentiler kataloğundan birşey seçtim ve ele aldım. Hani su 560 küsür sayfanın 500 sayfasının beklenti olmasıyla da alakalı bu. Beklentilerimle alay ederim ayrıca, bundan bağımsız.
Vista kim hacıVista emekli mi olmuş la
Kendini şartlandırmışsın nasıl düşündüğümüzü çözdüğüne dair. Zahmet etmeseydin madem.İşte kurduğun mantığa bakman gerek önce.
Güvendiğin kaynak = Databook. Daha önce bu kaynağa güvenenlere bir sor bakalım.
Doğru olsa bile Kaido değil mi en güçlü adam? Nasıl güçlü adam bulamayıp shibukai oluyor? Demek ki kılıççı arıyor adam. Zaten ondan Zoroyu görünce gözü parlıyor. Hiç Luffye halleniyor mu? Yok. Neden? Kılıç tutmuyor.
Adamın karşısında durduğu tek adam Vista şimdiye kadar.
Geçi boşa anlatıyormuşum gibi hissettim. Zaten gören görür değil mi?
Big Mom Napolyon'u salar, Mihawk'la kapıştırır. Kendisi oturur izler. Öyle işte.Hayır kılıç ustaları da ne kadar ezikmiş ki kılıçtan başka şeyleri yokmuş. Yok kılıç yaptılar yok kılıçcı arıyor abi haki nerede haki demezler mi adama brooo
Uf manyak bağlantı kanki. Uf hazmedemediler ah uhYa bir kapak isteği ile Zoro = Sanji demeye başlayanlar databook'a mı laf atıyor???
Emredersin beyim.Beklenti kiminse o yazsın, ona cevap veririz.
Hahaaha bir de o vardı değil mi? Hayır biz en azından bir şey sunuyoruz databook falan. Diğerleri neye dayanaral hala inkar ediyorlar sence? Yoksa Oda bunu yazarken One piece mi kapattı???Big Mom Napolyon'u salar, Mihawk'la kapıştırır. Kendisi oturur izler. Öyle işte.
O değil de Mihawk'ın beklediği kişi, Shanks'ı aşabilecek birisi olduğuna göre Zoro seri sonunda Bigmom ya da azıcık daha üstü olan Kaido seviyesine gelecek demek oluyor bu. Yonkou seviyesine geleceğini zaten biliyorduk ama onlar içinde de özel bir yere sahip olacak anlaşılan. Yerini kaptı şimdiden marimo. :/Hepsi birbiribe atar da Kaido alır alayını.