Demi Akainu gibi güçlü bir kılıç ustasını nasıl görmemiş yaMihawk savaşacak güçlü adam kalmayınca can sıkıntısından shichi olmuş. Amirallerden korktuğu için shichi oldu argümanı da çökmüş oldu.
Demi Akainu gibi güçlü bir kılıç ustasını nasıl görmemiş yaMihawk savaşacak güçlü adam kalmayınca can sıkıntısından shichi olmuş. Amirallerden korktuğu için shichi oldu argümanı da çökmüş oldu.
Değişik şeyler gelmeye başladı ya bu kadarını beklemiyordum.Geçmeyi kapattı Shanks, düello atarken nereye geçiyor hayırdır
O önemli değil. Sebebi bu diyor direkt.Demi Akainu gibi güçlü bir kılıç ustasını nasıl görmemiş ya
Akainu kılıcını kapatmış yusuf yusuf edince nereye gidiyor bu muhabbet hayırdırDemi Akainu gibi güçlü bir kılıç ustasını nasıl görmemiş ya
Akainu kılıç ustası değil diyen münafıktır.Akainu kılıcını kapatmış yusuf yusuf edince nereye gidiyor bu muhabbet hayırdır
Ne alaka? Ben mantık yürütmüyorum. Yazan metni aktarıyorum. Böyle basit dalga geçme çabasına girmeden önce konuya hakim olmalısın.Demi Akainu gibi güçlü bir kılıç ustasını nasıl görmemiş ya
Önemli olan kılıç ustası olmak değil yiğen, önemli olan Mihawk'ı görüp kılıç ustası kalabilmek adamın aklını alırlar ayık olacaksınAkainu kılıç ustası değil diyen münafıktır.
Peki Shanks'ın kılıç ustası olma ihtimalini neden yok sayıyorsun?Mantık ona çıkıyor. Yoksa WB var. Shanks WB'den güçlüyse o sıra Mihawk niye o adamla bizim aramızdaki farkı görmek istiyorum diyip MF'deki gibi davranıyor?