Zoro'nun h.haki kullanabildiği yazmadı ki?Zoro'nun şu an h.hakiye sahip olduğu gibi bir bilgi varsa elimizde bu dediğin mantık uyardı.
Zoro'nun h.haki kullanabildiği yazmadı ki?Zoro'nun şu an h.hakiye sahip olduğu gibi bir bilgi varsa elimizde bu dediğin mantık uyardı.
Bişey demedim abi. Tövbe haşaShanks haki master len. Sen ne demek istiyorsun?
Şimdi X şahıs/lar bu bilgileri de kabul etmez. Çünkü kabul ederse kanser başlangıcı olur kendisi için; biliyor. Bu saatten sonraki direniş Mihawk'a değil kansere olan direniştir. Arkadaşları destekleyelim, arkadaşlara sahip çıkalımHahah yani şu kartda ki bilgilerden sonra Shanks Mihawk dan güçlüdür demek bas baya hayalperestlik
Zoro'nun en azından Shanks'tan güçlü olacağı kesinleşti.Hahah yalnız çok güzel oldu bu bilgiler Zoro da yükselmiş oldu dolaylı yoldan haha.
Iki yıl önce yerinden hareket etmeden bir şeylerden sıyrılma sahnesi nerede çok var? Direkt kaçarak sıyrılıyorlar, o refleks de, bu hiç refleks gibi durmuyor.Sadece rekleskte olabilir. 2 sene öncesinde bu tarz bir sürü sahne bulursun. O zaman hepsine k.haki diyelim.
@RedTeroR
Soruya soruyla karşılık veriyorsun çünkü burası senin tam olarak tıkandığın kısım oluyor. Ben bir şeyini kıstı şunu kıstı iddiasında değilim. Mihawk Shanks'ten daha güçlü birini bekliyormuş. Peki Shanks'ten daha güçlü olduğu bilinen WB var mı yok mu? Sen buna cevap ver Ferit. Kaçma sorudan.
Mihawk'ın dövüşmeden rakibin gücünü anladığı yazıyor. Vista'dan güçlü olduğunu anlayınca ilgisini çekmemiştir.Vista dövüşünden bahsetmiştim.
Buldum ölümü kapatmıştır Shanks dövüşlerde, yoksa Mihawk hala nasıl yaşıyor olabilirkiTabi tabi muhakkak
Öldüler artık can çekişiyorlar yazık
Tamam işte. Ben de onu diyorum. Zoro için h.haki yazılmamış card bilgilerine ama Manga'da da zaten halihazırda zaten h.haki sahip olduğunu bilmiyoruz. Burdan nereye ulaşabiliriz? Siz o bilgilerin yazılması için Manga'da geçmesi gerekiyor diyorsunuz ben de öyle bir şart olmamalı diyorum. Zaten Manga'da geçen bilgileri veriyorsa bana bu yaptıkları Card olayının ne manası var?Zoro'nun h.haki kullanabildiği yazmadı ki?
İşte arkadaş Mihawk madem o kadar güçlü neden Vista'yla dövüşüyor demek istedi.Bende ikisi de tam güç kapışmadıysa olay anlaşılır oluyor dedim.Sonuçta kişilerin sınırları belli olmadığından Mihawk Vista'ya oranla daha az güç kullanmış olabilir ki bence öyle zaten.Mihawk'ın dövüşmeden rakibin gücünü anladığı yazıyor. Vista'dan güçlü olduğunu anlayınca ilgisini çekmemiştir.