Sentetik mi, organik mi?Ahaha
Zoro'da Mihawk'ı geçip Korsan Kral üzeri bir adam olacak işte
Sentetik mi, organik mi?Ahaha
Zoro'da Mihawk'ı geçip Korsan Kral üzeri bir adam olacak işte
Yakışır...Oo reyiz kami olacak desene.
Bana böyle sorular sormayın anlamıyorum, ne demek istiyorsun?Sentetik mi, organik mi?
İşte fan olunca her eleştireni hater sanıyorsunuz. Hayat böyle herkesin haterıyız zaten.Op evrenindeki en büyük güç kaynağı şeytan meyvesi değil, haki(kral, silahlanma, gözlem) ve fiziksel güçtür. Tamam şeytan meyvesinin muazzam bir artısı var ama meyve kullanıcısının rakibine kıyasla yeteri kadar fizik gücü ve hakisi yoksa kendisinden bu konuda üstün olan rakibi karşısında bi hayli zorlanır hatta kaybeder. Mesela Op evreninin şu an için zirvesinde bulunan 5 büyük güç arasında amirallerdeki gibi logia meyvesi olmayanlar var ama zirvedeler, demekki meyvenin de belirli bir seviyeden sonra çok bir anlamı olmuyor.
Var var, saklama bizden:/
Adanalısın bilmen lazımdı xDYakışır...
Bana böyle sorular sormayın anlamıyorum, ne demek istiyorsun?
Soruya anlam veremiyorum. Organikle, sentetikle nasıl bir alaka kurmuş çözemedimAdanalısın bilmen lazımdı xD
KK olur demişsin ya ondan. Hani sıkılmış meyve suyu ile meyve aromalı meyve suyu gibi. Birisi organik diğeri sentetik.Soruya anlam veremiyorum. Organikle, sentetikle nasıl bir alaka kurmuş çözemedim
Sana böyle 500 tane örnek veririm. Bunların Katakuri'nin gözlem hakisiyle uzaktan yakından alakası yok. Nasıl böyle yorumlamayı başardın bilmiyorumBir iki sayfa önce yazdığım yazıda belirttiğim gibi bence Amirallerin Gözlem Hakisi en azından Katakuri seviyesinde
Şu sahnede Sakazuki'nin yaptığı şey ile Katakuri'nin Arc boyunca yaptığı şey arasında bir fark yok. Her ikisi de Gözlem Hakisi sayesinde saldırıyı savuşturuyor.
Görüldüğü üzere aynı olayı Kuzan da yapıyor.