Kardeş orada soru işareti var yani belli değil. 5 yıl önce de yazabilir. 13-25 arası olması lazım diye bir şey yok.En az 13 yıl dedim. @RedTeroR kaynaktaki bilginin aynısını yazmış. 13-25 yıl aralık var Yonko olması için.
Kardeş orada soru işareti var yani belli değil. 5 yıl önce de yazabilir. 13-25 arası olması lazım diye bir şey yok.En az 13 yıl dedim. @RedTeroR kaynaktaki bilginin aynısını yazmış. 13-25 yıl aralık var Yonko olması için.
Shanks ile arkadaş olup düello atmıyorlar, düello atıp arkadaş oluyorlar xD Sen nasıl bir algı yönetimi uyguluyorsun. Hem bunun yanında 13 yıl önce köye geldiği söyleniyor, east blue'nin bir köyünde yonkou olacak hali yok değil mi xDZaten ben mihawk’ı şuanlık en güçlü shichi olarak görüyorum. Adama güçsüz falan da demem en güçlü sağ koldan bile güçlüdür bana göre ama bana yonko derseniz bunu kabul edemem çünkü kaynak olarak sadece geçmişte shanks ile arkadaş olarak yaptıkları duello var.
En sevdiklerim arasında bu da Shicilerin hepsinin bir amacı vardı. Bakalım Vampirin ne amacı varmış.Haterla diğerlerini karıştırıyorsun. Ben de haki yok diyenlerin karşısındaydım hep. Shibukailerin çapı bellidir. Çapları büyük olsa shibukai olmazlardı zaten değil mi
Evet yonko süresi konusunda yanıldım ama ciddi duello atsalardı birinde kalıcı bir darbe olurdu herhalde. Nasıl duello yaptıkları bile belli değil dediğin gibi. Yani o tek kaynak bile bulanık.Shanks ile arkadaş olup düello atmıyorlar, düello atıp arkadaş oluyorlar xD Sen nasıl bir algı yönetimi uyguluyorsun. Hem bunun yanında 13 yıl önce köye geldiği söyleniyor, east blue'nin bir köyünde yonkou olacak hali yok değil mi xD
Yani senin söylediğin hikaye kalıyor bu adamın ne zaman yonkou olduğu belli değil ama 13 yıl önce olamayacağı kesin çünkü o sıra olduğu yerden yonkou falan çıkmayacak.
25 yoktur tabii.25 ne la 25 yıl önce tayfa dağılıyor zaten
Yıllar 1-3-5 gibi sıralı gidiyor diyorlar. Detayını bilmiyorum ama mantıklı geldi bu düzen. Sıralı gitmeyen bulamadım eksiksiz kartlarda.Kardeş orada soru işareti var yani belli değil. 5 yıl önce de yazabilir. 13-25 arası olması lazım diye bir şey yok.
Nasıl düello attıkları belli değil ama WB'nin yıllar sonra bile o düellolardan bahsederken gün gibi hatırlaması bize biraz fikir verebilir. İşin büyük bir kısmı bulanık olsa bile daha önce yazdığım gibi Mihawk'ın ezik olduğunu söyleyenlere büyük bir darbe olmuş bu databook. Tabi ben kabul etmem diyene saygı duyarım xDEvet yonko süresi konusunda yanıldım ama ciddi duello atsalardı birinde kalıcı bir darbe olurdu herhalde. Nasıl duello yaptıkları bile belli değil dediğin gibi. Yani o tek kaynak bile bulanık.
El emeği, göz nuru. 2 sniffe KK kafası yaşıyorsunOrganikse alırım kimyasal sevmiyorum.
Fakirler kılıç görsün istemiş, büyüksün reis.Aslında mihawk baba mf de çakısı ile wb’ye slash atacaktı ama kamera var diye uzun kılıcı çıkarmış şov için