Yahu Red Mangayı okuyan adamsın bu iki karakterin aynı statüde olmasına imkan yok. Biri Roger'ın gemisinde bulunup Roger'ın mirasını taşıyor ve muhtemelen birini aramak için denizlerde dolanıyordu. Shanks vurdum duymaz biri geçmişte Mihawk ile kılıç tokuşturmaları neyi ifade eder ki? Adamlar arkadaşlar bu belli bir şey.
Neymiş Mihawk tek kollu biriyle vs atmak istemiyormuş gücü düştü diye düşünüyormuş diyen var burada. WB ve Shanks konuşurken WB merdivenleri hızlı tırmandın diyor. Adamın sonradan güçlendiğini söylemek için ne yapmalı daha? Shanks geçmişte meyvesiz Teach'den hasar yiyen bir kişi bak güçsüz demiyorum ama o hasarı yiyor ve dikkatsiz değildim diyor. Kısacası adam geçmişte bulunduğu seviyeyle aynı değil. Şuan meyve kullanıcı olup olmadığı belli değil.
Şimdi Mangaka çıksa 13 yıl önce bir Yonkou yenildi ve tıpkı Luffy gibi Shanks denizde Yonkou olarak adlandırıldı dese kim ne diyebilecek? Veya 13 yıl önce Shanks Luffy'nin köyünden ayrıldıktan sonra bir meyve yedi dese ve şuan meyve kullanıcısı olarak karşımıza gelse mesela? Kısacası Mihawk sadece kılıç ustası olarak görünüyorken Shanks da böyle bir şey yok. Adamın önü o kadar açık ki geçmişte Mihawk ile aynı seviyede kılıç yeteneğine sahip bir kişi peki ya diğer yetenekleri? Sadece Mihawk'ın gücünde kılıç yeteneği olan birinden bahsediyoruz. Peki ya diğer skaları biliyor muyuz? Fiziksel güç, dayanıklılık, Meyve yeteneği(?) Haki, kısacası bu kadar gaza gelip konuşmamak lazım.
Sonrada balon gibi patlayabilir. Şimdilik millet coşuyor ama sonradan patlamayın.