Güzel açıklamışsın da tek katılamayacağım yer mihawkın haki mevzusu. Mihawk mf de haki kullanıyordur da orda buggy tamamen bir komedi unsuru olduğu için mihawkın onu orda kesmesi çok saçma olurdu.http://www.korsanfan.com/konu/mihawkın-seviyesi-hakkında.4626/
Gördüğümüz kadarıyla Amiral yenmesi imkansız.
Zoro mutlak hedeflediği seviyeye ulaştığında Amiral yenmesi imkansız olacak imiş yani. Bu cümleden bunu anlıyoruzhttp://www.korsanfan.com/konu/mihawkın-seviyesi-hakkında.4626/
Gördüğümüz kadarıyla Amiral yenmesi imkansız.
O haki kısmı hakkında ben de öyle düşünmüyorum ama bakın bunu da gördük diye ekleyeyim dedimGüzel açıklamışsın da tek katılamayacağım yer mihawkın haki mevzusu. Mihawk mf de haki kullanıyordur da orda buggy tamamen bir komedi unsuru olduğu için mihawkın onu orda kesmesi çok saçma olurdu.
Diğer dediklerine ise katılıyorum.
Bence de amiral alamaz
Olabilir, mümkün belki amirale denk olur Mihawk'ı geçtiği zamanZoro mutlak hedeflediği seviyeye ulaştığında Amiral yenmesi imkansız olacak imiş yani. Bu cümleden bunu anlıyoruz
Kardeşim kusura bakma ama buna ne inceleme denir ne de başka bir şey. 3 tane manga sayfayı atıp kalan yerlere kişisel görüşünü yazmak inceleme değildir. Kalbin kırılmasın. Ama olmamış. Mihawk'ın haki olayından tut Vista'ya dövüşü neden ertelediklerine kadar çoğu şey yanlış. Seriyi biraz daha dikkatli oku, biraz yorum, biraz tartışma oku. Ondan sonra istersen yine konu açarsın.Yoruma kapandı ama 104 sayfanın ardından, yitip gidecek canım inceleme
Ah gülüm, sen Ray KK sağ koluyken Amirale denk olduğunu da düşünüyorsundur. Gerçi malum konundan sonra, senin dünyanda gayet sıradan bir düşünce olsa gerek.Olabilir, mümkün belki amirale denk olur Mihawk'ı geçtiği zaman
Novel'de en güçlü organizasyonun Kocana'da olduğu söylendi(Yonkolar arasında)Jozu kraker için birşey diyemem lakin Marco > Katakuri benim için nettir. Marco Koca Ananın sağ kolu olsada bişe değişmezdi.
Ha Ayrıca En Güçlü Organizasyonun Koca Anada olduğuna söyleyebileceğimize dair birşey var mı ? Kaido'nun organizasyonunu ne kadar gördük ?
Konu dışına çıkmak istemiyorum istiyorsan bunu genel tartışmada veya özelden konuşabiliriz.
Arkadaş Zoro'nun eğitim arasında Hakiyi bulup Mihawk'a öğrettiğini falan zannediyor(bkz; 2y arada Mihawk Hakiyle tanışmış ), senin takıldığın buz dağının görünen yüzü.Kardeşim kusura bakma ama buna ne inceleme denir ne de başka bir şey. 3 tane manga sayfayı atıp kalan yerlere kişisel görüşünü yazmak inceleme değildir. Kalbin kırılmasın. Ama olmamış. Mihawk'ın haki olayından tut Vista'ya dövüşü neden ertelediklerine kadar çoğu şey yanlış. Seriyi biraz daha dikkatli oku, biraz yorum, biraz tartışma oku. Ondan sonra istersen yine konu açarsın.