Yonkou seviyesi kesin.
MF'de tam her karakter üzerinde harika güç seviyesi çıkarımları yapabileceğin bir arctır zaten. Bak Dof'a misal, Dressrosa'da neyse orada da oydu. Mihawk en fazla Yonkou 4. komutanı.Vista sen ne adammışsın be !
Yonko tuttun yonkooo.
Wb ayıp etmiş sana.
İroni mi değil mi anlamadım ama o kadar da değildir yav sağ kol amiral arası geziyordur üstad.MF'de tam her karakter üzerinde harika güç seviyesi çıkarımları yapabileceğin bir arctır zaten. Bak Dof'a misal, Dressrosa'da neyse orada da oydu. Mihawk en fazla Yonkou 4. komutanı.
Şimdi fark ettim, sen cidden yonkoya oy atmışsın. Yakıştıramadım sana. Shanks'a, sana gelince ne ben Sezarım ne de sen Brütüs'sün, diyen adam net onun üstüdür. Shanks bir yonko ise Mihawk daha güçlü bir yonko olur en az ki bu da kk olması için yeter de artar. Yani kk seçeneği abartı değil aksine hakkı.Yonkou seviyesi kesin.
düşene bir tekmede sen vurİroni mi değil mi anlamadım ama o kadar da değildir yav sağ kol amiral arası geziyordur üstad.
Ama cidden kendime soruyorum bazen. Oda Crocodile gibi karakterlere sükse verirken neden mihawkı buz kesmek ile vistayla yetindi acaba. Hani savaşı korsanlar kazansa şey diyeceğim Oda mihawkı geri tuttu korsanlar kazansın diye derdim ama zaten denizciler kazanıyor ve kayıp da vermiyorlar.
MF'yi nereden tutsan elinde kalır. Hiç güç seviyesi belirlenecek bir arc değildi. Bana kalsa Amiralden aşağı çıkması mümkün değil.İroni mi değil mi anlamadım ama o kadar da değildir yav sağ kol amiral arası geziyordur üstad.
Ama cidden kendime soruyorum bazen. Oda Crocodile gibi karakterlere sükse verirken neden mihawkı buz kesmek ile vistayla yetindi acaba. Hani savaşı korsanlar kazansa şey diyeceğim Oda mihawkı geri tuttu korsanlar kazansın diye derdim ama zaten denizciler kazanıyor ve kayıp da vermiyorlar.
Jozu kraker için birşey diyemem lakin Marco > Katakuri benim için nettir. Marco Koca Ananın sağ kolu olsada bişe değişmezdi.En güçlü organizasyon Kocana'nınken, en güçsüz sağ kol da onun oluyor. Çık içinden çıkabilirsen Sanırım Kocana 150 tane Usopp ile dünyanın en güçlü korsan organizasyonu olmuş.
Bakıyoruz Jozu > Kraker, Marco > Katakuri, üstüne zibilyon tane gemi ama sağ olsun Bobbin gibi arkadaşlar öne geçiriyor bu organizasyonu
Hayır hayııır Ben kesin olan seviyesini söyledim. Daha üstü de olabilir. Zaten genelde yorumlarımda Mihawk>=Shanks derimŞimdi fark ettim, sen cidden yonkoya oy atmışsın. Yakıştıramadım sana. Shanks'a, sana gelince ne ben Sezarım ne de sen Brütüs'sün, diyen adam net onun üstüdür. Shanks bir yonko ise Mihawk daha güçlü bir yonko olur en az ki bu da kk olması için yeter de artar. Yani kk seçeneği abartı değil aksine hakkı.