Sen de haklısınO zaman çifte standart olur.Mesela kılıç kokla yüzünden forumda tartışılmış hatta ban bile atılmıştı.Bu kılıç koklaya tepki gösterilmesine rağmen kullanımı devam etmişti.Ben arkadaşların kılıç koklaya bu tepkiyi vereceğini sanmıyorum.Bu da bana samimiyetsiz geliyor.Ha bunu yazıyorum diye ''kılıç kokla'' lafına inat olarak kullanmıyorum yavshanksı.İsteyen yine kullansın kılıç kokla gibi bu tarz şeyleri pek takılmam.Benim takıldığım nokta kendileri öyle istiyor diye bizi kısıtlamaları.O yüzden kimse kusura bakmasın hatalı bir şey görmüyorum bunda.
Gücüne vurgu işte aynı güçte değil, artık daha da güçlendi haki kullanabiliyormuş. Mihawk'ın haki kullanması bunun eğitimini vermesi ve kendisinin değil eğittiği kişinin bile hakisine bu kadar güvenmesi adamın gücüne dair yeni fikirler verir, vermesi gerekir.Ace Haki kullanan bir kor-amirali sadece Haki kullanarak yenebildi. Bu sana göre gücüne vurgu değil mi?
Mihawk'ın kılıcında kesin kez çentik yok ne zaman dendi ben kaçırdım sanırım, ayrıca çentik olmamasından ziyade kime karşı kılıcında çentik olmadığı önemli. Pica seviyesinde birisine karşı çentik alması beklenemez. Amirallerle ciddi şekilde dövüşüp kılıcında çentik yoksa bunu söyleyebilirsin tabii, ama böyle bir şey var mı onu bile bilmiyoruz.