Amiral etmez diyen gafildir.
Yedirtme Takanome'yi. Helal.Amiral etmez diyen gafildir.
Ben yedirtmesem ne olacak ? 900 bölüm oldu yiyemediler adamı zatenYedirtme Takanome'yi. Helal.
Valla ben çok şaşırıyorum bu düşünceye.Forumda en çok katılmadığım 3-5 düşünceden biridir.Shanks yonko ve Mihawk amiralden daha düşük bir seviyede.Ve bu iki seviye birbirine rakip ? Çok ilginç.Amiral etmez diyen gafildir.
Yemek isteyenin boğazında kalıyor.Oda'nın bir bardak su vermesi lazım.Ben yedirtmesem ne olacak ? 900 bölüm oldu yiyemediler adamı zaten
Amiral Yonkouya rakip bir seviye evet ama Mihawk Shanks'a rakip bir seviye mi bilemiyoruz :S:S.ss.sValla ben çok şaşırıyorum bu düşünceye.Forumda en çok katılmadığım 3-5 düşünceden biridir.Shanks yonko ve Mihawk amiralden daha düşük bir seviyede.Ve bu iki seviye birbirine rakip ? Çok ilginç.
Katılıyorum.Bir Amiral etmez, sağ kol belki.
Merak edeni çoktu, yazdım ben de. Uzun uzun tartışmam bu konuda.Artık sen de güç seviyesi konusuna yazdığına göre siteyi kapatıp demlenmeye gidebiliriz.
Sen askerken bunu yüzüne de söylemiştim, niye şaşırdın ki?Hayal kırıklığına uğradım amiral altı diyeceğini düşünmezdim.