Bir battle shounen serinin forumunda, güç seviyeleri konuşmaktan daha doğal bir şey yok bana göre. Çünkü ana olay o.Artık sen de güç seviyesi konusuna yazdığına göre siteyi kapatıp demlenmeye gidebiliriz.
Bir battle shounen serinin forumunda, güç seviyeleri konuşmaktan daha doğal bir şey yok bana göre. Çünkü ana olay o.Artık sen de güç seviyesi konusuna yazdığına göre siteyi kapatıp demlenmeye gidebiliriz.
Elde veri yokken neyini konuşacağız? Belirleyici bir nitelik sunmadı adam ortaya. Ayrıca benim lafım yazdığımdan da görülebilir ki Smokera özeldi. Çünkü kendisi bu konulara hiç yazmaz.Bir battle shounen serinin forumunda, güç seviyeleri konuşmaktan daha doğal bir şey yok bana göre. Çünkü ana olay o.
Elde veri yok ama dolaylı yoldan anlayabiliriz. Herif Shanks ile dalga geçiyor, WB'a korkmadan slash atıyor, Vista ile dikkatsiz vs atabiliyor ve en güçlü kılıç ustası ünvanı var. Ayrıca Zoro'nun temel eğitimle geldiği seviye bu ise Mihawk nasıl bir seviyedir vuhuu...Elde veri yokken neyini konuşacağız? Belirleyici bir nitelik sunmadı adam ortaya. Ayrıca benim lafım yazdığımdan da görülebilir ki Smokera özeldi. Çünkü kendisi bu konulara hiç yazmaz.
KK+ bir seviyeElde veri yok ama dolaylı yoldan anlayabiliriz. Herif Shanks ile dalga geçiyor, WB'a korkmadan slash atıyor, Vista ile dikkatsiz vs atabiliyor ve en güçlü kılıç ustası ünvanı var. Ayrıca Zoro'nun temel eğitimle geldiği seviye bu ise Mihawk nasıl bir seviyedir vuhuu...
Im-samadan güçlü diyorsun?Elde veri yok ama dolaylı yoldan anlayabiliriz. Herif Shanks ile dalga geçiyor, WB'a korkmadan slash atıyor, Vista ile dikkatsiz vs atabiliyor ve en güçlü kılıç ustası ünvanı var. Ayrıca Zoro'nun temel eğitimle geldiği seviye bu ise Mihawk nasıl bir seviyedir vuhuu...
Net oğlu net !!!Elde veri yok ama dolaylı yoldan anlayabiliriz. Herif Shanks ile dalga geçiyor, WB'a korkmadan slash atıyor, Vista ile dikkatsiz vs atabiliyor ve en güçlü kılıç ustası ünvanı var. Ayrıca Zoro'nun temel eğitimle geldiği seviye bu ise Mihawk nasıl bir seviyedir vuhuu...
+Holosko+bir miktar para.KK+ bir seviye
Im de iyi kesip biçmiş, kılıç batırmış falan. İkilemde bıraktın lan.Im-samadan güçlü diyorsun?
Hayal kırıklığına uğradım amiral altı diyeceğini düşünmezdim.Bir Amiral etmez, sağ kol belki.