aga yonkou hariç dedin adamın görüşlerinin yarısı gitti ama şu bir gerçek yonkou mevzusu hariç bende katılıyorum, uğraşıp yazmışsın serkan kardeş ellerine sağlık.Yonkou konusu hariç, tam olarak düşündüklerimi yazmışsın.
Güzel yazı
aga yonkou hariç dedin adamın görüşlerinin yarısı gitti ama şu bir gerçek yonkou mevzusu hariç bende katılıyorum, uğraşıp yazmışsın serkan kardeş ellerine sağlık.Yonkou konusu hariç, tam olarak düşündüklerimi yazmışsın.
Güzel yazı
senin mantığına göre yazacağım şimdi.
amiral=yonkou bu demek oluyor ki aokiji de bir amiral olduğuna göre aokiji=yonkou marineford savaşında ace ve aokiji birbirlerini nötrlediler bu demek oluyor ki yonkou=aokiji=ace demek ki ace de bir yonkou.arabastada smoker ve ace birbirlerine karşı üstünlük kuramadılar demek ki smoker=yonkou.law smoker ı zorlanmadan yendiğine göre en az bi 2 yonkou eder.luffy,kid,drake in de lawdan aşağı kalır yanı yok demek ki onlarda 2 yonkou eder.bu arada akainu da bir yonkou ve ace e tek attı.en az 2 yonkou da akainu eder.akainu ve aokiji 10 gün savaştılar bu onların birbirine çok çok yakın seviyede olduklarını gösterir.aokiji=2 yonkou oldu.en başta ace=aokiji idi.şimdi yerine yazıyorum yonkou=2 yonkou => yonkoular birbirini götürür.Sonuç 1=2 gerçekten sağlam bi mantık kurmuşsun
WB'ye eşit olamazlar çünkü çağın adı Beyazsakal. WB'ye eşit olsalar çağa ismini veren sadece Beyazsakal olmazdı.Hepsi güçlü olmazsa zaten denge sağlanmaz.Shanks ile Kaido kapışıyorsa.ve Kaido WB'ye engel olmaya calışıyorsa demek ki denk güçteler.
Bişey sorucam x^2=4 ise x=2 ve x=-2 olur bu durumda -2=2 olur demekten ne farkı var bu yaptığının? Avantaj-dezavantaj-nötrleme-zayıf element-hiyearşik üstünlük gibi olaylar var One Piece'de o sonuç oldukça yanlış ve düz mantık bencesenin mantığına göre yazacağım şimdi.
amiral=yonkou bu demek oluyor ki aokiji de bir amiral olduğuna göre aokiji=yonkou marineford savaşında ace ve aokiji birbirlerini nötrlediler bu demek oluyor ki yonkou=aokiji=ace demek ki ace de bir yonkou.arabastada smoker ve ace birbirlerine karşı üstünlük kuramadılar demek ki smoker=yonkou.law smoker ı zorlanmadan yendiğine göre en az bi 2 yonkou eder.luffy,kid,drake in de lawdan aşağı kalır yanı yok demek ki onlarda 2 yonkou eder.bu arada akainu da bir yonkou ve ace e tek attı.en az 2 yonkou da akainu eder.akainu ve aokiji 10 gün savaştılar bu onların birbirine çok çok yakın seviyede olduklarını gösterir.aokiji=2 yonkou oldu.en başta ace=aokiji idi.şimdi yerine yazıyorum yonkou=2 yonkou => yonkoular birbirini götürür.Sonuç 1=2 gerçekten sağlam bi mantık kurmuşsun
Bu çok düz mantık olmuş be dostum.O sadece Ace'nin değiminden ibaret.WB'ye eşit olamazlar çünkü çağın adı Beyazsakal. WB'ye eşit olsalar çağa ismini veren sadece Beyazsakal olmazdı.
senin mantığına göre yazacağım şimdi.
Ne demek sadece Ace'in deyiminden ibaret yahuBu çok düz mantık olmuş be dostum.O sadece Ace'nin değiminden ibaret.
Aslında sadece acenin değiminden ibaret derken onu kast etmek istemedim.Ne demek sadece Ace'in deyiminden ibaret yahu
Garp dahi söyledi bölümü hatırlamıyorum ama tam olarak bulurum birazdan.
Shanks ile kaido'nun kapıştığı tam olarak nerede geçti?Marine askeri sadece dediki "kaido wb'yi durdurmaya çalışırken araya shanks girdi.Belki shanks kaido ile anlaştı,ki zaten shanks kaido ile kapışsa marineford'a sağlam gelemezdi bence.Hepsi güçlü olmazsa zaten denge sağlanmaz.Shanks ile Kaido kapışıyorsa.ve Kaido WB'ye engel olmaya calışıyorsa demek ki denk güçteler.