Ana karakter olmasından olabilir mi acaba ?Mihawk daha 2 yıl önce Luffy'ye zarar veremedi.Yavaş ağlatsın!
Seçenekler çok üst aynen.Bence en güçlü Dof.Ama Mihawk'a shichibukai demek istiyorum.
Ana karakter olmasından olabilir mi acaba ?Mihawk daha 2 yıl önce Luffy'ye zarar veremedi.Yavaş ağlatsın!
Seçenekler çok üst aynen.Bence en güçlü Dof.Ama Mihawk'a shichibukai demek istiyorum.
Ondan zaten. Adamın Beyazsakal ile arasındaki güç farkını görmek için yolladığı en güçlü saldırısı bile öldürmedi Luffy'i, tamamen değmesine rağmen.Ana karakter olmasından olabilir mi acaba ?
ben schi seviyesini belli bir sayı olarak almıyorum zaten 1000-5000 aralığı gibi açık bir şey ama herhangi schi nin gördüğümüz 3 amiralden birinide yenebileceğini düşünmüyorum kimse darılmasın, ama karşısında durup canlı çıkarlar çünkü bunlar belli bir seviyeyi aşmış korsanlar buda onların amirale denk olduğunu göstermez, ama mihawk bence doftan daha güçlü @Monkey D. Luffy kızma bana seninkide fanlık benimkide(amma karışık yazmışım her neyse af buyurun başka uğraşlarım var suraza laf yetiştirmeden duramadım acele mesaj oldu)@nef-i
Shichi seviyesi diye bir şey yok.
Law da Shichi, Lawı, Vergoyu, CC'yi ve daha bilmediğimiz kişileri kontrol eden Dofta Shichi
Bir de bazı arkadaşlar Luffy'e Amiral seviyesi falan diyorlar.
Mihawk ağlatır şu anda Luffy'i.
Aksini söyleyen varsa da tartışmam benim gibi Luffy fanısın derim