Hani bi tarafta Luffy tekti diğer tarafta 5-6 kişilik bir grup vardı gemi de ya onu diyorum.Kim kabul edilebilir ?
Hani bi tarafta Luffy tekti diğer tarafta 5-6 kişilik bir grup vardı gemi de ya onu diyorum.Kim kabul edilebilir ?
Yahu durduran adamlara da çöp muamelesi yapılıyor :S Durdurmasaydı Luffy ölürdü tabiki. İnsanlar diyor ki Vista Mihawk durdurdu o zaman seviyesi yüksek olmalı, ama Mihawk sever birisi geliyor diyor o herif Mihawk yanında çöp. La o zaman nasıl durduruyor :S Bak mesela son arcta Katakuri'nin Gastino'nun geçmesini engellerken İchiji gelip araya giriyor ama Katakuri napıyor tekliyor, hatta yarım sayan da var. Peki çok sonrasında adadan kaçan Sanji'yi engellemek isteyen Oven'e ne napabiliyor bu İchiji denen arkadaş. Katakuri gibi sonuçlanmadı dimi olay, hatta verdiği hasar yanına kar kaldı dimi. Bak Katakuri ve Oven arasındaki seviye farkını anladık hemencecik. Mihawk Vista'yı aradan çıkarıp devam etseydi bi zahmet ya, madem elinin kiri bu herif yapsaydı, Daz Bones,u teklemedi mi bu adam ağbiyİşte benim yıllardır savunduğum noktaya sen de değindin. Eğer Mihawk'ı mf de hiç kimse durduramasaydı, Luffy'e ne olurdu hiç düşündünüz mü?
Linlin zaten güçlü ona bir şey demiyoruz ama Luffy ve diğerinin ölmemesi için bu kadının bir şekilde zayıflatılması gerekiyordu, ben benzer bir bahtsızlığı Mihawk'ın da yaşadığını savunuyorum.
Nicelik bir şey ifade etmiyor ki opta.Niteliğe bak sen.Mf Luffy bile şu an ki Nami-Chopper-Brook'u teke tekte alır bence.Hani bi tarafta Luffy tekti diğer tarafta 5-6 kişilik bir grup vardı gemi de ya onu diyorum.
Yangın söndürücüye sönecek, çakmak gazına yanacak adama niye kabul etmeyeyim?Ace için kabul ediyon yani
Jinbeide var amaNicelik bir şey ifade etmiyor ki opta.Niteliğe bak sen.Mf Luffy bile şu an ki Nami-Chopper-Brook'u teke tekte alır bence.
Yapma yav Aydın, ben Enel gelse amiral olarak gelir diyen adamım. Ancak şu kullanımı da normal kullanımı değil Enel'in. Bir BM'nin attığına bakıyorum bir de Enel'in El Thor'una bakıyorum o kadar da fark görmüyorum.
Ortalama bi değer alsan yine Mf Luffy civarı bi güç çıkar.:/Jinbeide var ama
ahahhaa hadi neyseYangın söndürücüye sönecek, çakmak gazına yanacak adama niye kabul etmeyeyim?
Ulan kadının birinin ruhunu veyahut kendi ruhunu elektiriğe yerleştirmesine normal kullanım diyorsun, buna demiyorsun? Nedir gereçken?Yapma yav Aydın, ben Enel gelse amiral olarak gelir diyen adamım. Ancak şu kullanımı da normal kullanımı değil Enel'in. Bir BM'nin attığına bakıyorum bir de Enel'in El Thor'una bakıyorum o kadar da fark görmüyorum.