İddia sonucunda ölü taklidi yapan belliUmarım wano sırasında da ölü taklidi yapmazsınız
İddia sonucunda ölü taklidi yapan belliUmarım wano sırasında da ölü taklidi yapmazsınız
Bu sebeptindir ki WB ile arasındaki güç farkını görmek için 3 tane amiral + filo amirali + Garp'ın WB'ye savaş açmasını beklemiş. Delikanlı adam.Ona güvendiği için mi Mihawk atar yaptı diyorsun.Peki bende şunu sorayım Mihawk böyle küçük işler peşinde koşacak adam mı ? Adam sanki Buggy karakterinde de bu nasılsa karşılık vermez diye samimiyeti kullanacak.Bunu geçtim Shanks'in höst demesine gerek yok.Son yonko mekanında gördük sen Kata'ya laf mı söyledin dalın buna diyorlar direk.Etrafını çevirirler dalağını deşerler birlikte Mihawk'ın.O tayfa epey güçlüdür hep beraber yaparlar.Mihawk tıpkı Shanks gibi bir yonkonun mekanına tek başına gidiyor.Hem cesur hem güçlü olduğu için.
Ben yeni arc ismini göremedim henüz? Ama roman ortada.İddia sonucunda ölü taklidi yapan belli
Valla herşey olabilir. Yonkou olduğunu bilerek posta koyan herkes eşittir bence. Sonuçta Doflamingo=>Fujitora da bu şekilde ortaya çıkan bir "gerçek".Law = Kaido diyebilir miyiz?
Edit: DUR HELE DUR, ZORO = KAIDO DİYEBİLİR MİYİZ?
Yaptı zaten Aksakala çekti raconuBaşka bir yonkouya da yapabilirdi bunu diyorsun?
ShinSekai'de eli kılıç tutanların halini gördükçe, Mihawk'ın seviyesiyle ilgili beklentilerim daha da artıyor. Elbette gördüklerimiz kılıç ustasımıdır tartışılır ama slash atmalarına felan bakarak Mihawk'ın seviyesiyle ilgili az da olsa bilgi sahibi olabiliyoruz.Fujitora buna dersini verse de ne seviyede olduğunu öğrensek
Zuahahahaaha gerçekten iyi çekti valla. Müthiş örnek yaYaptı zaten Aksakala çekti raconu
Aksakal kim la :S Beyazbıyık'ı mı diyorsun???Yaptı zaten Aksakala çekti raconu
Aynen palabeyazAksakal kim la :S Beyazbıyık'ı mı diyorsun???