Shanks bu boş laf sokmalara gelecek adam mı? Reyizin lafları açık.Shanks: Selam şahin göz, kendimi pek iyi hissetmiyorum, dövüşmeye mi geldin?
Mihawk: Tek kollu bir adamla dövüşmek ilgimi çekmiyor. ^^
Reyiz Shanks' a bile koyuyor postayı, siz daha hükümet köpeği demeye devam edin.
Neden shichibukai olduğu, ve amacı belli olunca görürüm ben sizi. ^^
Shanks bu boş laf sokmalara gelecek adam mı? Reyizin lafları açık.
8 milyonluk adam Higuma yüzüne şişe atıyor. Demek ki Higuma > Mihawk. O daha güzel posta koydu.Shanks: Selam şahin göz, kendimi pek iyi hissetmiyorum, dövüşmeye mi geldin?
Mihawk: Tek kollu bir adamla dövüşmek ilgimi çekmiyor. ^^
Reyiz Shanks' a bile koyuyor postayı, siz daha hükümet köpeği demeye devam edin.
Neden shichibukai olduğu, ve amacı belli olunca görürüm ben sizi. ^^
Yalnız hocam Mihawk bir dağ haydutu değil, Shanks'ı tayfasındaki kişilerden bile daha iyi tanıyan biri.8 milyonluk adam Higuma yüzüne şişe atıyor. Demek ki Higuma > Mihawk. O daha güzel posta koydu.
Bu yorumunun ne kadar saçma olduğunu anlatır umarım iyi günler.
Shanksın insanları iplemediğini de biliyorsun değil mi Mihawkta biliyordur.Yalnız hocam Mihawk bir dağ haydutu değil, Shanks'ı tayfasındaki kişilerden bile daha iyi tanıyan biri.
Ve ben bu adamın seride 1 kez bile boş konuştuğunu görmedim, Higuma Shanks'ı tanısaydı eğer bırak posta koymayı; o şişenin üstüne oturur ölmeyi beklerdi.
Boşuna yoruyorsun kendini.Yalnız hocam Mihawk bir dağ haydutu değil, Shanks'ı tayfasındaki kişilerden bile daha iyi tanıyan biri.
Ve ben bu adamın seride 1 kez bile boş konuştuğunu görmedim, Higuma Shanks'ı tanısaydı eğer bırak posta koymayı; o şişenin üstüne oturur ölmeyi beklerdi.
Shanks'in 5 milyonluk adam olduğunu sanarak yüzüne şişe fırlatmakla yonko olduğunu bilirken mekanına tek başına gelip posta koymanın aynı olduğunu söylüyorsun.Hatta ilkinin daha büyük eylem olduğunu söylüyorsun. Ve işin kötüsü bunun farkındasın bu kadar düşeceğini beklemezdim Mihawk için.Neyse seninle çok uğraştım bugün günlük kotamı doldurdum.8 milyonluk adam Higuma yüzüne şişe atıyor. Demek ki Higuma > Mihawk. O daha güzel posta koydu.
Bu yorumunun ne kadar saçma olduğunu anlatır umarım iyi günler.