Valla ben mihawkı en aşağı amiral seviyesi bekliyorum,ama söylediğin üstünden seviye belirlenirse,ona ulaşamadan araya jozu girdi,o zaman onun seviyesi diyelim,bu mantıkdan yola çıkılmazAramızda burun farkı gibi bıyık farkı mı var acep diye merak etti Mihawk ondan beyazsakala saldırdı bence.Şu kare durumu açıklıyor.
Parantez içine karar vereyim ister misinOnu hatırlıyor Musun hala ya
Niye romanda ne güzel gördüydükAce`in hikayesini de Wano`da görürüz asıl
Ace'in potansiyelini kavrayamadığın gibi Mihawk'ın seviyesini de kavrayamazsın sen git kargalara yem at birde çakma kardeşi eğit başka misyonun yok seride devrimi Luffy yapacak.Parantez içine karar vereyim ister misin
Niye romanda ne güzel gördüydük
Bu mantıkla Ace'in misyonu delinmek, Mihawk'ın misyonu da kestane gibi çizilmek oluyor.Ace'in potansiyelini kavrayamadığın gibi Mihawk'ın seviyesini de kavrayamazsın sen git kargalara yem at birde çakma kardeşi eğit başka misyonun yok seride devrimi Luffy yapacak.
Kestane dedin, Mihawk fanı yaptın beni. Canım çekti yahuBu mantıkla Ace'in misyonu delinmek, Mihawk'ın misyonu da kestane gibi çizilmek oluyor.
Yav sen neyi kavradın da doğru çıktı allasen Dressrosa arctan sonra hala utanmadan bunları diyonAce'in potansiyelini kavrayamadığın gibi Mihawk'ın seviyesini de kavrayamazsın sen git kargalara yem at birde çakma kardeşi eğit başka misyonun yok seride devrimi Luffy yapacak.
Şakan ne desem bilemedim, tekniğin gelişiyor valla. Laf atmayı hoşnutsuzluğunla örtüp, başkasını alıntılıyarak odak değiştirmeler falan.Roman gibi olmasın da, sonra @Monkey D. Dragon gibilerin eline fırsat geçiyor bak.
Bunları sormuş olmandan ben utandım senin adına. Ace'in misyonu şunlar.Bu mantıkla Ace'in misyonu delinmek, Mihawk'ın misyonu da kestane gibi çizilmek oluyor.