Ace'in hikayesi gibi olmasın daEn sevdiğim konu. Artık sonuca yaklaşıyoruz yavaş yavaş. Bomba gibi geliyor seviyeler. Üstadı duymaya az kaldı.
LUFY-ZORO = SHANS-MİHAWKKimse boşuna gömmeye çalışmasın, adam seviyesini çoktan belli etti zaten.
Shichibukai olması hükümet köpeği olduğu anlamına gelmez, öyle güçlü bir adamın shichibukai olmasının altında mutlaka bir hikaye vardır.
Marineford savaşındaki saçmalıklar yüzünden adama sallamayın, adam iplemiyor savaşı falan.
Eğer gitmeseydi ünvanı zedelenecekti, Mihawk saldırıya geçerken Doflamingo bile şaşırıp kalıyor.
Umrunda değil çünkü savaş falan,okulun son dersindeymiş gibi takılıyor, bitsede gitsek modunda.
Zamanında Shanks'ın adasına elini kolunu sallayarak girip, kolsuz bir adamla dövüşmekle ilgilenmiyorum diyerek postasını koydu zaten.
İstediğiniz kadar nefret edin,Mihawk Zoro reyizin son rakibi.
Adam yonkou'ya posta koyuyor lan!
Siz daha neyi tartışıyonuz burda?
Mihawk = Shanks konu kilit, tartışmaya kapalıdır.
Ben Zoro'nun 1 kez bile Luffy'i küçümsediğini görmedim ama.Ben mihawkın seviyesini lufy-zoro daki gibi shanks-mihawk ile açıklıyorum lufyle zoronun. Güç seviyesi birbirine yakın olsada irade geçmişi (babası dedesi ana kahraman olmasıda var ) mangaka bile onu üstün tutuyo zoro incelemesini okuyan varsa bilir shanksında konum bilgi geçmiş açısından ( yonkou,raftel,roger korsanları ) mangakanın üstün tutulduğunu ve tutulmasını gerektiğini düşünüyorum kısaca
LUFY-ZORO = SHANS-MİHAWK
Onu hatırlıyor Musun hala yaİddiamızı kaybettiğini kabul ediyon yani
Ace`in hikayesini de Wano`da görürüz asılAce'in hikayesi gibi olmasın da
Roman gibi olmasın da, sonra @Monkey D. Dragon gibilerin eline fırsat geçiyor bak.Ace`in hikayesini de Wano`da görürüz asıl