Neden ters tepsin ki?Dikkat et silah ters tepmesin.
Neden ters tepsin ki?Dikkat et silah ters tepmesin.
Neden denk oluyor, Mihawk savunması burada patlıyor işte, en iyi olsam ben denk kabul etmem tek kollu kızılı. Denk diyerek vampiri aşağı çekiyorsunuz. Mihawk seviyesiz biri olarak kalacak, araba Ferrari logosu var ama içindeki motor reno. Unvan var gerisi yok.Şöyle bir baktım da seri ilerledikçe millet yavaş yavaş aydınlanmaya başlamış, haterlar haricinde. Siteye ilk üye olduğumdaki görüşlerle şu ankiler arasında epey fark var. Bu böyle böyle Shanks'le denklige kadar çıkacak. Ve tabi;
O benim görüşüm ya, Mihawk>Shanks furyası olacak zaten bana göre. Ben bu ikisinin bir şekilde hala denk kaldığına inanıyorum.Neden denk oluyor, Mihawk savunması burada patlıyor işte, en iyi olsam ben denk kabul etmem tek kollu kızılı. Denk diyerek vampiri aşağı çekiyorsunuz. Mihawk seviyesiz biri olarak kalacak, araba Ferrari logosu var ama içindeki motor reno. Unvan var gerisi yok.
Niye aşağı çeksin Mihawk'ı, Shanks'ı yukarı çeker bu durum. Adam tek kol ile yonkou hâlâNeden denk oluyor, Mihawk savunması burada patlıyor işte, en iyi olsam ben denk kabul etmem tek kollu kızılı. Denk diyerek vampiri aşağı çekiyorsunuz. Mihawk seviyesiz biri olarak kalacak, araba Ferrari logosu var ama içindeki motor reno. Unvan var gerisi yok.
Nereye bakarak test ettin sağ kol üzeri olduğunu?Seviyeyle ilgili son durum.
Sağ kol seviyesinin üstünde = %100 - Test edildi onaylandı.
Amiral üstü = %51
Yonko seviyesi = ?