Mihawk eski üçlüden güçsüz.Şenksten güçlü o da kesin.Diğerleri belirsiz.Burdan bakarsak hem yonkou hem de amiralden güçsüz oluyor.En mantıklısı ise Şenks eziğinin tosbağa olması ve amirallerden güçsüz olması.Sıkıntı çözüldü
Armamentten mi siyah diyorsun Mihawkın kılıcı?Akainu gibi bir güç delisi gençken güçlenmek için kılıç çalışıyor.
Eski karakterleri geçelim, güncel zamanda bile kılıç kullanan 2 Yonko + 1 Gorosei'ye rağmen unvanı taşıyor.
Shanks'ın tahta yamultarak hava attığı Kral Haki ile sandalını binlerce kilometre hareket ettiriyor.
7/24 kılıcını Zırh Haki ile kaplıyor.
Gözlem Haki ile geleceği görmekle kalmayıp başkasına da gösteriyor.
Ve en önemlisi: Kilometrelerce öteden farkında olmadan buzdağı kesiyor.
O zamanlar Haki ile siyahlık verilmiyordu. O sebeple siyah diyemem.Armamentten mi siyah diyorsun Mihawkın kılıcı?
Zoro'nun Shusui'i ile Shiryu'nun kılıcı da siyah, Yoru ile beraber üçünün ortak noktası Wano'da yapılmış olmaları olabilir diyorum.O zamanlar Haki ile siyahlık verilmiyordu. O sebeple siyah diyemem.
Farklılığın bir sebebi olabilir bence de.Zoro'nun Shusui'i ile Shiryu'nun kılıcı da siyah, Yoru ile beraber üçünün ortak noktası Wano'da yapılmış olmaları olabilir diyorum.
Niye ki, insanlar fikirlerini değiştiremez mi :S Bunda korkulacak ne var :SKesinlikle katılıyorum, ama iddia açıldığında baaazı arkadaşların baaazı sebeplerden ötürü, fikrini değiştirmesinden/katılmamasındanda korkmuyor değilim :d
Tabiiki değiştirebilirler, bahsetmek istediğim son güne kadar bu konu hakkında uzun uzun tartışıp iddia açıldığı gün değiştiriyorlarsa ben bunda başka birşey ararım :dNiye ki, insanlar fikirlerini değiştiremez mi :S Bunda korkulacak ne var :S