Ben zaten insanların ne dediğini yazdım Moria hakkında buyrun @ReiperDenk dovusme yok kardesim,yanlis kalmis galiba aklinda,tayfasini katledip,Moriayi sag birakmis.
Ben zaten insanların ne dediğini yazdım Moria hakkında buyrun @ReiperDenk dovusme yok kardesim,yanlis kalmis galiba aklinda,tayfasini katledip,Moriayi sag birakmis.
Kaidoyla denk dövüştü demiyor bak Kaidoyla eşleşecek güçte diyor. Güç olarak kıyas yapılmış. Bu benim Dof Amiral dengidir demem gibi bir şey. Yoksa geçmişte yapılmış denk bir dövüş yok, Kaido vurmuş geçmiş.Ben zaten insanların ne dediğini yazdım Moria hakkında buyrun @Reiper
Niye fazla kaslı değil diye mi?Mihawk istese tayfa toplar ve KK olur ama adamın amacı KK olmak değil.
Bu konuda Mihawkın altını biraz doldurmasi lazim mangakanın. Yani bu adamın bir amacı var mı, varsa ne, yoksa niye amaçsızca takılıyor tek başına, niye korsan olmuş veya kendine korsan mı diyor yoksa başka bir şey mi diyor vs. Özetle hakkında nerdeyse hicbir şey bilmiyoruz. Bildigimiz şey ise Yonkoyla düello edecek kadar veya daha fazla güçlü olduğu ve tek başına dolaştığı. Istersen kami gücünde ol (Kami için Bkz. Enel) tek başına KK olamazsın.
Luffy kadar dandirik bir başkarakter görmedim yav, fuzuli mürekkep israfı. Yani şu gereksizi çizeceğine Arlongun veya don kriegin grand line macerasını çizse daha iştahla okurduk yeminle.
+ her yönden ezik. Zeka desen yok, ciddiyet desen yok, güç desen o da yok. Haftalardir dayak yiyor 1 cırmık bile atamadı, savaşta bir becerisi bir hilesi bir çıkar yolu da yok. Bir Ah Gou gibi bir Guts gibi Toriko gibi değil maalesef. Naruto bile daha vasıflıydı.Niye fazla kaslı değil diye mi?
Toriko mu? İçinde 3 kişinin parti yaptığı adam mı kaliteli? Savaş zekası yazdıklarının hepsinden daha üst düzey. Ciddiyet yeri geldi mi fazlasıyla var. Bir karakerin ciddi olabilmesi için illa b..kunu satırın bile kesmemesi mi lazım?+ her yönden ezik. Zeka desen yok, ciddiyet desen yok, güç desen o da yok. Haftalardir dayak yiyor 1 cırmık bile atamadı, savaşta bir becerisi bir hilesi bir çıkar yolu da yok. Bir Ah Gou gibi bir Guts gibi Toriko gibi değil maalesef. Naruto bile daha vasıflıydı.
Bigmam Mihawk'ı neyle öttürecek acaba ?
O demir balonu balık kesiyor gibi keser Mihowk.