Mantıklı şeyler söylemeyi bırakır mısın lütfenYonkoular korsanlar kralı olmak istiyor mu? İstiyor. Peki olabildiler mi ? Olamadılar. Öyleyse senin bile tam olarak yonkou seviyesi görmediğin biri nasıl istediği anda korsanlar kralı olabiliyor???
Mantıklı şeyler söylemeyi bırakır mısın lütfenYonkoular korsanlar kralı olmak istiyor mu? İstiyor. Peki olabildiler mi ? Olamadılar. Öyleyse senin bile tam olarak yonkou seviyesi görmediğin biri nasıl istediği anda korsanlar kralı olabiliyor???
Luffy'e gönderme yapıyordur belkiMihawk'ın istediği anda yapabileceği tek şey arkasına bakmadan o bölgeden kaçmaktır. Zaten bunu da hep yapıyor.
Yonko>>Amiral diye düşünmediğim için Amiral-Yonko seviyesi yazdım.Yonkoular korsanlar kralı olmak istiyor mu? İstiyor. Peki olabildiler mi ? Olamadılar. Öyleyse senin bile tam olarak yonkou seviyesi görmediğin biri nasıl istediği anda korsanlar kralı olabiliyor???
Zoro'ya öğrettiği kesin de Luffy'e istese de öğretemez. Ama Zoro'ya iyi aşılamış. Adam Sanji'den vazgeçti iki Yonkou'ya bulaşacağını duyunca. Kurtarmaya bile gelmedi.Luffy'e gönderme yapıyordur belki
Son 10 bölümdür kaçıyor Luffy, sen hala hikaye anlat Hayalindeki Op nasıl bilmiyorum ama mangada kaçan bir baş karekter varZoro'ya öğrettiği kesin de Luffy'e istese de öğretemez. Ama Zoro'ya iyi aşılamış. Adam Sanji'den vazgeçti iki Yonkou'ya bulaşacağını duyunca. Kurtarmaya bile gelmedi.
Oldumu şimdi.Önce Kaido sonra Bm.Eğer kaçmasa mazallah önce Bmyi indirir de lafını yemek zorunda kalır.Son 10 bölümdür kaçıyor Luffy, sen hala hikaye anlat Hayalindeki Op nasıl bilmiyorum ama mangada kaçan bir baş karekter var
Şu ana bakıyorum şu an kaçmıyor? Zoro daha işe başlamadan kaçıyor Mihawk gibi. Shanks mi geldi o zaman ben gidiyorum. Jozu mu geldi? O zaman yön değiştir. Ha Mr1.miş dur yanına gideyim.Son 10 bölümdür kaçıyor Luffy, sen hala hikaye anlat Hayalindeki Op nasıl bilmiyorum ama mangada kaçan bir baş karekter var
Ya bırak allasen alpa, son 10 bölümdür yüzünde korku ifadesiyle kaçan babam mıydı xD Daha sağ kol etmeyen adamı savunmallasen.Şu ana bakıyorum şu an kaçmıyor? Zoro daha işe başlamadan kaçıyor Mihawk gibi. Shanks mi geldi o zaman ben gidiyorum. Jozu mu geldi? O zaman yön değiştir. Ha Mr1.miş dur yanına gideyim.
Arkadaşın yazdığını doğru bile okuyamamışsın ki Tansiyonun mu indi çıktı o ara ne oldu bilmem de bir daha bak istersen ne yazılmış ?Yonkoular korsanlar kralı olmak istiyor mu? İstiyor. Peki olabildiler mi ? Olamadılar. Öyleyse senin bile tam olarak yonkou seviyesi görmediğin biri nasıl istediği anda korsanlar kralı olabiliyor???