Mihawk'ın gözünün etrafındaki siyah kalın çizgilere dikkat et. Mihawk yapıyor. Kesin yani.ben Luffy'nin ön gördüğünü düşünüyorum mihawkın gösterdiğini değil.
Mihawk'ın gözünün etrafındaki siyah kalın çizgilere dikkat et. Mihawk yapıyor. Kesin yani.ben Luffy'nin ön gördüğünü düşünüyorum mihawkın gösterdiğini değil.
Mihawk orada ciddi saldırı pozisyonuna geçiyor o yaptığından değil saldırıda yapmayı düşündüğünden dolayı öyle. (Bence)Mihawk'ın gözünün etrafındaki siyah kalın çizgilere dikkat et. Mihawk yapıyor. Kesin yani.
O ayrı. Gözünün üzerindeki çizgiler ciddiyet ifadesi. Gözünün etrafından 360 derece çapraza doğru giden çizgilere dikkat et. Kral hakisi kullanımındaki çizgilerin aynısı. Belki kralın hakisi, belki başka bir şey ama Mihawk'ın yaptığı kesin. Zaten Luffy yapmış olsaydı şimdiye kadar çoktan bir tekrarını görürdük. Ayrıca bu geleceği görme işi gözlem hakinin çok ileri bir versiyonu. Direk o seviyede açması mantıksız olur. Nasıl kralın hakisini başlangıç seviyesinde açtıysa gözlem hakisi de öyle olur.Mihawk orada ciddi saldırı pozisyonuna geçiyor o yaptığından değil saldırıda yapmayı düşündüğünden dolayı öyle. (Bence)
O ayrı. Gözünün üzerindeki çizgiler ciddiyet ifadesi. Gözünün etrafından 360 derece çapraza doğru giden çizgilere dikkat et. Kral hakisi kullanımındaki çizgilerin aynısı. Belki kralın hakisi, belki başka bir şey ama Mihawk'ın yaptığı kesin. Zaten Luffy yapmış olsaydı şimdiye kadar çoktan bir tekrarını görürdük. Ayrıca bu geleceği görme işi gözlem hakinin çok ileri bir versiyonu. Direk o seviyede açması mantıksız olur. Nasıl kralın hakisini başlangıç seviyesinde açtıysa gözlem hakisi de öyle olur.
Tam tersi; bu attığına göre Monet'te de o seviyede gözlem hakisi var, demek oluyor. Ayrıca burada bir görüntü yok. Monet sadece Zoro'nun bu sefer ciddi olduğunu anlıyor. İkinci fark ise benim attığım sahnede Mihawk'ın sadece gözünün çizilmesi ve çizgilerin direk gözünden çıkması. Aynı değil yani.
O zaman o neyse Monet'te de var. Nasıl bu kadar net ve kati yorum yapabiliyorsunuz ? O çizgiler manganın hemen her bölümünde her zaman çiziliyor. Luffy'nin bunu erken açmasının sebebi hayati tehlikeye girmesi olabilir insanlar bile geleceği göremese de bazen başına bir şey gelebileceğini anlık sezebiliyor. Çok mihawk tarafından bakıyorsunuz bence.
Ok. Ne desek boş zaten Mihawk severlere bire bir aynı çizimi de aramaya kalkmayacağım zaten.Tam tersi; bu attığına göre Monet'te de o seviyede gözlem hakisi var, demek oluyor. Ayrıca burada bir görüntü yok. Monet sadece Zoro'nun bu sefer ciddi olduğunu anlıyor. İkinci fark ise benim attığım sahnede Mihawk'ın sadece gözünün çizilmesi ve çizgilerin direk gözünden çıkması. Aynı değil yani.
Bir de Mihawk'ın bu sahneden sonra Luffy'ye söylediklerine bak.Ok. Ne desek boş zaten Mihawk severlere bire bir aynı çizimi de aramaya kalkmayacağım zaten.
Ne diyor ?Bir de Mihawk'ın bu sahneden sonra Luffy'ye söylediklerine bak.
Kendimi Mihawk sever olarak görmüyorum ama sorun yok.
"Beklediğimden daha sakinsin," diyor. Bunun mantığı nedir? Luffy zaten önüne gelene saldırıyordu. Mihawk'ı da geçmesi lazım. Tam saldıracakken bir anda duruyor ve Mihawk beklediğinden sakin olduğunu söylüyor. Ben buradan şunu çıkarıyorum; Mihawk o görüntüyü gösterdiği halde Luffy'nin saldırmasını bekliyordu. Saldırmayınca şaşırdı.Ne diyor ?