Haterlara Mihawk>Bm,Şenks yazdıracağız !!
Biremin bir zamanlar orada Kaido da vardı. Ama adam 10 bin metreden resmen sizin üzerinize düştü. Hatta size göre Teach'ten de güçlü. Yani aslında Mihawk herkesten güçlüydü zaten.Haterlara Mihawk>Bm,Şenks yazdıracağız !!
Avatar kurbanı bir arkadaşBiremin bir zamanlar orada Kaido da vardı. Ama adam 10 bin metreden resmen sizin üzerinize düştü. Hatta size göre Teach'ten de güçlü. Yani aslında Mihawk herkesten güçlüydü zaten.
Oho harbiden avatar kurbanı olduk. Neyse sen de biremin ol ne farkeder.
Fark etmez de yine de yazdiracağız !!!Oho harbiden avatar kurbanı olduk. Neyse sen de biremin ol ne farkeder.
20 Temmuz 2009 tarihinde başladığımız serüvenimizin üzerinden 8 koca yıl geçti dile kolay tamı tamına 300 sayfa tek bir konuyu tartıştık ve bir yere varamadık, bazen coştuk sevindik birlik olduk bazen hüzünlendik ayrı olduk. Bu gün 300. sayfaya ulaşmanın ve bir yere henüz varamamanın haklı gururunu yaşıyoruız bu gurur hepimizin nice sayfalar dolusu ortak düşünce sahibi olamamaya KorsanFan ailesi kadehim hepinizin şerefine.
79 kişiye selam olsun!!20 Temmuz 2009 tarihinde başladığımız serüvenimizin üzerinden 8 koca yıl geçti dile kolay tamı tamına 300 sayfa tek bir konuyu tartıştık ve bir yere varamadık, bazen coştuk sevindik birlik olduk bazen hüzünlendik ayrı olduk. Bu gün 300. sayfaya ulaşmanın ve bir yere henüz varamamanın haklı gururunu yaşıyoruız bu gurur hepimizin nice sayfalar dolusu ortak düşünce sahibi olamamaya KorsanFan ailesi kadehim hepinizin şerefine.
Oho harbiden avatar kurbanı olduk. Neyse sen de biremin ol ne farkeder.
Sırf forumdaki şanın sarsılmasın diye Zoriye bulaşmıyorum Avatarın diyetini de böyle karşılıyorum diyelim
Ben bile arada karıştırıyorum alpacan icin cok normal. Benle ozdeslesti bir nevi o avatar.