Çok alakasız yazıyorsun.
Yazdığım şeyle alaka ne?
Mihawk eğer yonkou gücünde ise karşısına Vista'nın çıkması komik olurdu diyorsun. Yani Vista ve Mihawk arasındaki güç farkı çok fazla olsa idi...
Buna göre Mihawk Vista'dan güçlü olmakla birlikte aradaki fark çok fazla değil şeklinde anlaşılıyor.
Ben de buna binaen Vista'yla arasında çok fazla güç farkı olmayan Mihawk'ın Beyazsakal'a saldırı yapmasının komikliğinden bahsettim.
Alakasız olan kısım neresi ?
Yeterince iyi gözlem gücü varsa Vista bile Wb'ye saldırıp gücünü idrak edebilir. Birisi 10 efor harcar, diğeri 5 efor harcar o saldırıyı durdurmak için. Bunu görebilen birisi de anlar zaten farkı. Zaten fark ettiysen o saldırı ne Mihawk'ın en güçlü saldırısıydı ne de Wb'yi terletebilecek bir saldırı. Yani o seviyedeki bir saldırıyı sadece yonkou yapabilir demek gibi bir şey senin söylediğin. :/ Amiraller o saldırının daha iyisini yapabilecek kapasitede mesela.
O çapta bir saldırıyı "o şekilde", yani sadece kolunu kasmadan indirip kaldırarak hiçbir amiral yapamaz.
Slashın arkasındaki fiziksel gücün boyutlarından yola çıkarak bir tahmin yaparsan bu açık bir şey bana kalırsa.
Gözlem hakisiyle zaten farkı biliyordur Mihawk. Lakin fiziksel ve somut olarak da kontrol etmek istedi sadece.