Aslında Korsan Kral olmak beni geçmekten bile daha zor diyerek bunu kabulleniyor, mesela o cümlenin önüne bu söylediği şeyi koysak daha da anlamlı olur.
''Korsan Kral olmak beni geçmekten bile daha zor. Amirallerden güçsüzüm.'' - Mihawk.
Aslında Korsan Kral olmak beni geçmekten bile daha zor diyerek bunu kabulleniyor, mesela o cümlenin önüne bu söylediği şeyi koysak daha da anlamlı olur.
Tişikkirlir sipirmin.
Tüm o anketlerin toplam sayfa sayısı kadar bile olabilir.bu konudaki oy sayısı favori karakter anketi finalinden fazla olabilir mi ? öyle gibi geldi bana.
biri belirlesin artık şu seviyeyi. gerçi nasıl belirlenecek onu da bilmiyorumTüm o anketlerin toplam sayfa sayısı kadar bile olabilir.
Ben hala bu konuda oy veremedim, seviyesiz diye düşünüyorum.bu konudaki oy sayısı favori karakter anketi finalinden fazla olabilir mi ? öyle gibi geldi bana.
Belirleneceği tek yer Marineford Savaşı idi. Düşün işte, bu adamın ne One Piece aşkı, ne de sahip çıkmak istediği tayfası var. Aynı başı boş gezen bir sanatçı gibi kılıçustalığı ile ilgileniyor ve bu konuda bir numara olmuş. Hükümetin köpeği denmesi bile umrunda değil hükümet ile alıp veremediği bir şey yok. Bu adamı nasıl zorlayabilirsin, teke tek ölüm kalım dövüşü yaparak ki Zoro böyle bir şey yapsa yine belirlenmesi zor olacak çünkü o vakte kadar Zoro'nun bir Amiral ile Yonko ile teke tek ciddi şekilde dövüşüp kaybetmemesi gerekiyor, ki bence böyle bir şey olursa Mihawk'ı yendikten sonra olur bu sebeple belli yine olmaz. Haliyle bir Amiral veya dengi birine karşı Mihawk'ın dövüşmesi gerekiyor, ya da kendi itiraf etmesi gerekiyor. Çünkü bu adamın ünvanını alsan bile bir Amiralin gelip kendisini zorlayacak kıstıracak bir durumu da olmaz çünkü adamın çok büyük tehlike yaratacak amacı ve hedefi de yok.biri belirlesin artık şu seviyeyi. gerçi nasıl belirlenecek onu da bilmiyorum