Animeye göre konuşanlar belli oluyorAferim be Jozu'ya.Tek eliyle attığı slashı nasıl durdurdu öyle
Animeye göre konuşanlar belli oluyorAferim be Jozu'ya.Tek eliyle attığı slashı nasıl durdurdu öyle
Dünyanın en güçlü slashı olduğunu kim söylüyor ?İşte öyle bir sahne yok Mihawk slashı atarken çizilmiyor. Ama adam ''farkı göreceğim'' diye atıyor. Burda dandik bir slash attığını düşünmek tamamen fantezi ürünüdür. Ki orda da özel olarak yazmışlar ''dünyanın en güçlü slashı'' diye. Hani daha ne kanıt bekliyorsunuz gerçekten bilemiyorum.
Tartışma şundan öteye geçmiyor;
+Bak bu bu sebepten en güçlü slashıdır.
-Yok ya bence değildir.
Neyse ben burda bırakıyorum bugünlük dozumu aldım yetti bana. Daha uzatırsam kanser belirtileri baş gösterebilir
Jozu mangada çok zorlanıyor. Milim oynamadı adam.Aferim be Jozu'ya.Tek eliyle attığı slashı nasıl durdurdu öyle
Gözükmüyor yüzü. Ama rütbeli bir asker omzunda o püsküllü şeylerden var.Dünyanın en güçlü slashı olduğunu kim söylüyor ?
Pardon pardon.Doğru lan mangada Mihawk'ın ömründen ömür gidiyorduAnimeye göre konuşanlar belli oluyor
İnatla Mihawk'ın tayfa cevabını almak için saldırdığını iddia ettiğimizi iddia ediyorsun. Sana diyorum ki arkadaş, Mihawk o saldırıyı dünyanın en güçlü adamıyla arasındaki farkı görmek için atıyor. Burayı idrak edemiyorsun sana laf anlatılacak gibi değil ama şunu da belirticem. Dediğin gibi dandik Luffy örnekleriyle kıyaslanacak bir durum değil. Bir yonkounun sahip olduğu tayfadan bahsediyoruz. Dünyanın en güçlü dört tayfasından birinden bahsediyoruz. Mihawk, kaptana denk bile olsa çok güçlü bir tayfası olduğu için aradaki fark tayfa olacaktır. Mihawk kendisinden güçsüz bir kaptanla zaten böyle bir iddiaya girişmez ve doğal olarak cevapta tayfa olmaz. Kendi seviyesindeki insanlarla arasındaki fark sadece tayfa olabilir. Çünkü Mihawk, kaptanla karşılaştığında kendini hiç düşünmeden feda edecek adamları da göze almış olacak. Kendisinden güçsüz seviyeler için bu önem arz etmezken, kendisi denginde veya kendisinden güçlü seviyelerde bariz bir şekilde fark eder. Çünkü o kaptanların Jozu gibi direk kendisinin antisi olacak güce sahip adamları var.Yahu Dünyanın en güçlü adamının mı sadece tayfası var? Bugün Luffy'e saldırdıklarında bizim tayfa karşı koymayacak mı? Yine de arada tayfa farkı olacak. İki sene öncesinde Mihawk Luffy'e saldırsa Zoro durdurabilse durdurmaz mı saldırıyı? Ama iki sene öncesinden bahsettiğimiz için öyle bir savunma yok.
Mihawk' ın oradan anladığı durum WB'ye gelene kadar önce Jozu'yu geçmeliyimdir. Adamı bile benim saldırımı durduruyor demektir. Bu kadar açık bir şeyi farklı yerlere çekmeye gerek yok.
Beyazsakal'ın sırıtması da dediğin anlama gelmez. Beyazsakal Jozu o saldırıyı durduramasa da sırıtır mıydı? Hayır. Adamı ölüp gitse gayet sinirlenirdi. He işte bu noktada Jozu'nun gücünü bildiği ve karşısındakini durdurabileceğin bildiği için sırıtır. Yani Mihawk cevabını alır. Önce beni geç. Sonra kaptanıma gidersin. Bugün bunun aynısı Pica'nın Luffy'e ulaşmak istediği sırada Zoro tarafından yapıldı. Bunun geldiği anlam açık ve nettir.
Mihawk'ın tayfa cevabını alması için de slash atmasına gerek yoktur. Luffy bile tayfasının olmadığı mekanda kendisi için Mihawk'ın karşısına adam getirtebiliyorsa ve Mihawk bunun bilincine varıp müttefik edinebilme gücünü tanımlıyorsa zaten tayfası olan bir adamın adamlarının kendisi için saldırıyı önleyebileceğini de bilir.
Anca çarpıtırsın böylePardon pardon.Doğru lan mangada Mihawk'ın ömründen ömür gidiyordu
Aynı askerlerin logialara kurşun sıktıklarını hiç görmedin mi ?Gözükmüyor yüzü. Ama rütbeli bir asker omzunda o püsküllü şeylerden var.
AhahahahahAynı askerlerin logialara kurşun sıktıklarını hiç görmedin mi ?
Neyse uzatmayalım bence gereksiz bir tartışma zaten
Dedi ve sustu.Anca çarpıtırsın böyle