Şimdi istemediği kadar gemisi var, adam San Juan sebebi ile anlaşma yapıyor, ve tayfasındaki adamlar orada sıkılmış durumda, daha fazla orada oyalanmadan işine bakıyor.Bu şekilde aldı mı gemiyi? Beni taraflılıkla suçluyorsun ama fanlık yapıyorsun sadece...
Luffy örneğini şu yüzden verdim. Luffy'nin amirallerle yüzleşmek yerine "G4 ü açmadım daha hazır değilim" diyerek döndüğünü düşün. Sengoku'yu gözünde niye bu kadar büyütüyorsun. Adamın dibinde çaylak bir korsan esiri kusursuzca kurtarıyor. Emekliliğe yüz tutmuş birisi. Marco ile karşılaşması neden büyük bir olay? Adam Beyazsakal ölümün eşiğine gelmeden karşılaşamıyor bile. Sen bu adamın korkak olmadığını savunuyorsun. Devrimci adasını bastığında devrimciler tam kadro orda mıydı? Yada bir savaş oldu mu? Beyazsakal, Teach de yürek olmadığı için "Sen o kişi değilsin" diyor. Bu benim yorumum.
Sengoku Buddha formu olmadan Garp'ın kafasını yere sokabilen birisi, Amiralliğe terfi etmiş birisi, bu seride Amiral olmayı kolay olarak görüyorsan ya iyi takip etmemişsin ya da taraflı davranıyorsun.
Akainu'dan korktuğunu düşünüyorsun, Akainu'dan korkan Marco'dan korkmaz mı ? Bence korkar, sana göre ya Akainu ile Marco arasında büyük bir fark var, ya da taraflı davranıyorsun.
Devrimci Karargahında Dragon'da olur, Sabo'da olur, herkes olabilir, bu ihtimalleri göze alarak oraya gitmiş adam.
Beyazsakal, Teach'te yürek olmadığı için mi o kişi değilsin dedi ? Yoksa Roger'dan D.'ler ile ilgili bilgi edindiği için o klanın özelliklerini öğrendiği için mi bunu diyor, Teach, Law, Saul gibi adamlarda D. ama herkes Roger'ın direk soyundan gelecek bir D. olmaz, sonuçta koskoca bir klan bu, tek bir aile değil.