Birininki ünvan diğerininde ise kendisi söylüyor.Bunu diyenin sen olması komik ama
Sen değil miydin Kaido en güçlü denmesine rağmen Shanks ondan güçlüdür diyen. Wb en güçlü denmesine rağmen değil diyen.
Arada fark var.
Birininki ünvan diğerininde ise kendisi söylüyor.Bunu diyenin sen olması komik ama
Sen değil miydin Kaido en güçlü denmesine rağmen Shanks ondan güçlüdür diyen. Wb en güçlü denmesine rağmen değil diyen.
Birini karakterin ağzından söylerken birini mangaka kendi söylüyor.Birininki ünvan diğerininde ise kendisi söylüyor.
Arada fark var.
Çok konuştuk bunları aradaki farkı 100 kere yazdım foruma. Gerek yok. Bunun böyle olduğunu düşünen tek kişi de değilim.Birini karakterin ağzından söylerken birini mangaka kendi söylüyor.
Dediğin gibi arada fark var.
Madem Oda ters köşe yapmak için açık bir şekilde yalan söylüyor, o zaman bu adamın söylediklerine her zaman şüphe ile yaklaşmak gerekir. Yukarıda dedim zaten, böyle bir şeyi mangada söyletse bir karaktere normal bir şekilde karşılanır. Ancak başka bir mecradan yapılan bir açıklamayı daha sonra değiştirmek bildiğin önceden yalan söylenmiş anlamına gelir. Zaten sen böyle bir durumu makul görüyor isen, sana karşı herhangi bir kanıt ileri sürülemez. Çünkü daima elinde bir "ters köşe" kozu tutmuş olursun.Sbs'den neden bahsettiğini anlamadım? Ben Sbsler hakkında bir şey söylemedim.
Dediğim gibi ben yalan olarak görmüyorum. Bunu dizi yönetmenleri/senaristleri de sıkça yaparlar.
Ben de kendi çapında bir yazar/senarist olarak bunu zekice bir hamle olarak görüyorum.
Ne olursa olsun, Oda'nın databook'da Mihawk hakkında söylediklerini değiştirmez zaten.
Bu bilgiyi ancak yine Oda geçersiz kılabilir, mangada aksini göstererek. Benim böyle bir beklentim yok ve böyle bir durum olana dek geçerli bilgi budur.
Databook'ları Oda'nın yazmadığını Editörler tarafından yazıldığını sadece Oda'nın imzaladığını söylüyor tanıdığım bir arkadaşım. Benim pek fikrim yok ama kendisi kafadan atıp bir şeyler söyleyecek biri değil. Yanlış biliyor olabilirsin. Ki bana mantıklı gelmedi değil. Hele Sabo ölmesi olayı felan rezalet bir durum olurdu Oda açısından.Sbs'den neden bahsettiğini anlamadım? Ben Sbsler hakkında bir şey söylemedim.
Dediğim gibi ben yalan olarak görmüyorum. Bunu dizi yönetmenleri/senaristleri de sıkça yaparlar.
Ben de kendi çapında bir yazar/senarist olarak bunu zekice bir hamle olarak görüyorum.
Ne olursa olsun, Oda'nın databook'da Mihawk hakkında söylediklerini değiştirmez zaten.
Bu bilgiyi ancak yine Oda geçersiz kılabilir, mangada aksini göstererek. Benim böyle bir beklentim yok ve böyle bir durum olana dek geçerli bilgi budur.
Ben databook'da yazan tüm bilgileri kabul ediyorum. Burada savunduğum şey de bu bilgiler zaten. Israrla, resmi bilgiler bir kitle tarafından reddediliyor. Neden? Düşüncelerine ters olduğu için. Çok net. Yani ''koz'' dediğin şey benim değil, sizin elinizde olmuş oluyor ama ben bunu kabul etmiyorum.Madem Oda ters köşe yapmak için açık bir şekilde yalan söylüyor, o zaman bu adamın söylediklerine her zaman şüphe ile yaklaşmak gerekir. Yukarıda dedim zaten, böyle bir şeyi mangada söyletse bir karaktere normal bir şekilde karşılanır. Ancak başka bir mecradan yapılan bir açıklamayı daha sonra değiştirmek bildiğin önceden yalan söylenmiş anlamına gelir. Zaten sen böyle bir durumu makul görüyor isen, sana karşı herhangi bir kanıt ileri sürülemez. Çünkü daima elinde bir "ters köşe" kozu tutmuş olursun.
Buradan ne anlamamız gerekiyor Mihawk > Shanks mı ?Databook'a göre kesin olarak: şanksu elit bir kılıçustası ama Mihawk daha iyi.
Mihawk'ın kılıcı > Shanks'ın kılıcı.Buradan ne anlamamız gerekiyor Mihawk > Shanks mı ?
Şayet buradan bu çıkarımı yapmıyorsan o halde bu işte bir iş var demek oluyor.